Mobiel toilet huren in Den Haag?

Mobiele toiletten huren voor korte en langere periodes. Voor de bouw of voor evenementen. Van toiletcabines tot plaskruizen tot schaftwagens met toilet. Je huurt het bij MSR Verhuur Den Haag. Niet alleen de verhuur, maar ook de reiniging regelt MSR Verhuur Den Haag met haar eigen team. Want een schoon toilet vinden wij van groot belang.

Over MSR Verhuur

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaat en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

receptie, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriele gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

chemische toiletten, msr verhuur

Chemisch toilet evenementen

Chemisch toilet huren inclusief transport en eindschoonmaak speciaal voor evenementen.

chemische toiletten, msr verhuur

Chemisch toilet

Chemisch toilet huren compleet met reiniging, eenmaal per week.

plaskruis, msr verhuur

Plaskruis

Plaskruis huren voor evenementen. Inhoud is max. 450 liter, geschikt voor 1500 plasbeurten.

container, msr verhuur

Toiletunits Dames 3×3

Voor langdurige projecten of evenementen verhuren wij deze toiletunits, geschikt voor zowel heren als dames. Voorzien van verlichting en verwarming.

container, msr verhuur

Toiletunits Heren 3×3

Voor langdurige projecten of evenementen verhuren wij deze toiletunits, geschikt voor zowel heren als dames. Voorzien van verlichting en verwarming.

schaftwagen, msr verhuur

Schaftwagen met toilet

Droog en warm zitten tijdens pauzes doe je in onze schaftwagens. Al onze schaftwagens zijn voorzien van een chemisch toilet.

PLASKRUIZEN
Plaskruizen worden ook wel mobiele urinoirs genoemd. Een plaskruis is niet aangesloten op het riool, maar bevat een eigen opslagtank die wekelijks door onze MSR Toiletservice wordt geleegd en gereinigd. Door de maatvoering zijn plaskruizen makkelijk te vervoeren en de eigen opslagtank maakt het mogelijk ze overal neer te zetten. Of dit nu een week is of voor langere periode. Let op; voor onze mobiele toiletten geldt een minimale berekeningsperiode van vier weken.

Ze worden veelal ingezet bij evenementen of bij bouwwerkzaamheden. Plaskruizen huur je gemakkelijk en snel bij MSR Verhuur Den Haag. Uiteraard is het mogelijk ze zelf op te halen en terug te brengen. Onze eigen transportservice maakt het ook mogelijk om de benodigde plaskruizen te brengen en weer op te halen.

MOBIEL TOILET
Mobiele toiletten staan ook wel bekend als chemisch toilet of Dixie. Onze mobiele toiletten zijn niet aangesloten op het riool waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. Ideaal voor bouwplaatsen, evenementen, feesten en andere gelegenheden waar tijdelijk sanitaire voorziening benodigd is.

MSR Toiletservice biedt jonge toiletcabines. Het legen en schoonmaken hebben we in eigen beheer, waardoor we iedere week een geleegd en schoon mobiel toilet kunnen garanderen.

Of ze nu een week benodigd zijn of langer, het is mogelijk. Onze transportservice brengt de mobiele toiletten op de afgesproken datum en haalt ze ook weer op. Liever zelf ophalen? Ook dat is mogelijk. Let op; voor onze mobiele toiletten geldt een minimale berekeningsperiode van vier weken.

SCHAFTWAGEN MET TOILET
schaftwagen, msr verhuurOnze schaftwagens zijn bij uitstek geschikt tijdens werkzaamheden om in de pauze droog en warm te kunnen zitten en eten. Of dit nu op een bouwplaats of bijvoorbeeld tijdens schilderwerkzaamheden is. Al onze schaftwagens zijn tevens voorzien van een chemisch toilet.

Het chemische toilet in de schaftwagen wordt wekelijks geleegd en gereinigd door MSR Toiletservice. Zo ben je elke week verzekerd van een schoon toilet. Doordat het toilet zich bevindt in de schaftwagen is het qua comfort vergelijkbaar met een vast toilet.

Onze schaftwagens zijn beschikbaar voor korte en langere periodes. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen. Let op; voor onze mobiele toiletten geldt een minimale berekeningsperiode van vier weken.

TOILETUNITS
Voor langdurige projecten of evenementen zijn onze toiletunits perfect inzetbaar. De uitvoering voor dames bevat minimaal drie toiletten en een gezamenlijke spoelbak. De uitvoering voor heren bevat minimaal twee toiletten en twee urinoirs. Ze zijn in diverse samenstellingen te verkrijgen. De units zijn tevens voorzien van verlichting en verwarming. Door deze universele afmeting zijn de units ook nog eens gemakkelijk aan elkaar te koppelen tot een geheel.

ZO HUUR JE EEN MOBIEL TOILET IN DEN HAAG

PRIJZEN
In onze shop vind je de bruto dag- en weekprijs excl. eventuele bijkomende kosten als verzekering, transport, milieutoeslag of reiniging. We komen graag in contact met je om een gerichte prijs te maken voor het werk. Ben je een bestaande klant? Vraag dan naar jouw klanttarief. Langere periodes huren? Ook daarvoor hanteren we speciale tarieven. Vraag onze collega’s van MSR Verhuur Den Haag naar de mogelijkheden.

HUREN BIJ MSR VERHUUR DEN HAAG
Een mobiel toilet huren op ons filiaal in Den Haag doe je gemakkelijk en snel online of bel ons direct. Op al onze filialen staan mobiele toiletten en door de inzet van onze eigen transportdienst schakelen we snel. Een hoogwerker huren in Den Haag bij MSR Verhuur biedt je de mogelijkheid om in veel gevallen zelfs al de volgende dag het mobiele toilet op te halen of geleverd te krijgen.

VERVOER
Wij werken met een eigen transportdienst. Van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger. Dat maakt dat wij te allen tijde snel kunnen schakelen. Wanneer je mobiele toiletten huurt in Den Haag, behoort levering op de gewenste locatie dan ook tot de mogelijkheden.

ADVIES
Werken met goed materieel vinden wij essentieel om kwaliteit te kunnen leveren. Om die reden werken wij altijd met nieuw en/of jong materieel en gereedschap. Het juiste materieel voor de juiste klus is tenslotte belangrijk. Wij vragen dan ook altijd door wanneer wij een aanvraag ontvangen. We kijken en denken mee en brengen kosteloos een vrijblijvend advies uit over de inzet van het juiste materieel. Of dit nu telefonisch, online of onsite is. Op ons kun je altijd rekenen.

REGELGEVING
Gemeentes hanteren tegenwoordig strikte regels omtrent het plaatsen van objecten in openbare ruimtes. Hier wordt streng op gecontroleerd. Een boete is nooit leuk. Daarom vertellen we je graag meer over de regels in diverse gemeentes. Lees er alles over hier.

VEILIGHEID
Veiligheid staat te allen tijde op nummer 1. We leveren daarom gekeurde en goed onderhouden machines. Uiteraard voldoen ze aan alle veiligheidseisen. Ons team informeert je bij afhaal of levering altijd over het werken met de machine. Zowel bij het afhalen op ons filiaal Den Haag als bij het leveren op locatie.

BETROUWBAARHEID
Onze verhuurvloot bestaat alleen uit nieuwe of jongen mobiele toiletten, die goed onderhouden worden door onze MSR Toiletservice. Dat betekent dat je altijd verzekerd bent van jong en goed onderhouden materieel wanneer je een mobiel toilet huurt in Den Haag. Hiermee garanderen wij te allen tijde kwaliteit.

Bovendien zijn wij VCA gecertificeerd. En waar we ook nog eens ongelofelijk trots op zijn, in 2021 leveren en adviseren wij al 25 jaar aan onze klanten.

VERZEKERING
Bij verhuur van een of meer van onze mobiele toiletten bieden wij altijd een volledige verzekering aan. Lees onze verzekeringsvoorwaarden hier of vraag het een van onze collega’s bij het huren van mobiele toiletten in filiaal Den Haag.

VEREISTEN
Veiligheid staat voorop. Niet alleen bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel, maar ook bij onze klanten.

RESERVEREN MOBIELE TOILETTEN
Online reserveer je gemakkelijk en snel het gewenste materieel. Wij nemen altijd contact op voor levering om alles door te spreken, af te stemmen en te bevestigen. Wij raden wel altijd aan om twee tot drie dagen vooraf aan levering de reservering te plaatsen zodat je verzekerd bent van beschikbaarheid. Uiteraard kun je bij spoedgevallen altijd op ons rekenen.

CONTACT
receptie, msr verhuurMobiel toilet huren? We helpen je graag verder. Een beller is altijd sneller, we staan je graag telefonisch te woord via 070820 03 25. Maar ook onze mailbox wordt de gehele dag door uitgelezen en beantwoord. Mail naar [email protected].

Onze vestiging in Den Haag is gevestigd op industrieterrein Zichtenburg Kerketuinen Dekkershoek op de rand van Loosduinen. Daarmee is het filiaal gunstig gelegen met de stad Den Haag en het Westland. Den Haag is de grootste Nederlandse stad stad aan de Noordzee. We zijn dan ook enorm trots dat wij in deze mooie stad gevestigd zijn.