Hoogwerkers

Eén van onze specialismen is de verhuur van hoogwerkers, die up to date zijn op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en milieu. Is een werkplek op hoogte nodig of advies over een moeilijk bereikbare plek? Bij MSR Verhuur ben je aan het juiste adres.

Hoogwerker huren?
Veilig werken op hoogte en tegelijkertijd geld verdienen door tijd te besparen. Je bereikt het door de inzet van hoogwerkers. Of het nu gaat om een makkelijk of moeilijk bereikbare plaats, door het ruime aanbod aan hoogwerkers heeft MSR Verhuur altijd een oplossing op maat. Hoogwerkers zijn in allerlei uitvoeringen te huren bij MSR Verhuur; van aanhanger- en autohoogwerkers om zelf mee te nemen, mast- en schaarhoogwerkers voor het werk in loodsen, knikarm- en telescoophoogwerkers voor zijdelings bereik en spinhoogwerkers voor de moeilijk bereikbare plaatsen.

De toepassingsgebieden zijn breed. Denk aan onderhoud en renovatie, installatiewerkzaamheden, dakwerkzaamheden, gevelreiniging, inpandig enz. Welke hoogwerker het beste past bij het project? MSR Verhuur kijkt kosteloos mee. Op locatie bekijken we welk type hoogwerker geschikt is en geven we een advies plus een offerte op maat. Ongeacht of het gaat om daghuur, weekhuur of zelfs langer.

Een project waarvoor er langere huurperiodes gewenst zijn voor de hoogwerkers? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij MSR Verhuur.