Steigers en Klimmaterieel

Steigers worden dagelijks gebruikt tijdens allerlei werkzaamheden. Vanwege de grote variëteit aan maten en uitvoeringen is het vaak verstandig om (rol)steigers te huren voor een project. Het belangrijkste aspect van klimmaterieel is veiligheid. Voor al onze artikelen zijn handleidingen en instructies beschikbaar. Steigers door ons laten monteren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Steigers en/of trappen huren?
Steigers, ladders en trappen. Ze worden veelvuldig ingezet bij allerlei werkzaamheden. Of dit nu voor binnen is of voor buiten, ze zijn breed inzetbaar om veilig op hoogte te kunnen werken en te huur bij MSR Verhuur. Een klein stukje de hoogte in gaat perfect met een ladder of trap. Maar gaat het om veilig werken op grotere hoogtes, dan is de inzet van een steiger perfect voor het uitvoeren van de klus. Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om huren van trappen en steigers. Dat vraagt om een breed assortiment aan rol- en kamersteigers, gevelsteigers, daksteigers, stalen steigers en meer. Je vindt het bij MSR Verhuur. Plus MSR Verhuur geeft een goed advies. Om zeker te zijn van de juiste materialen voor het werk, bekijkt MSR Verhuur kosteloos samen met jullie het project en brengen een passend advies met vrijblijvende offerte uit.

Steiger laten plaatsen?
Ook dat is mogelijk. Op verzoek nemen wij montage en demontage mee in de offerte. Een team van ervaren steigerbouwers monteren en demonteren de steiger.