Stroomvoorziening en verlichting

Stroom nodig op locatie? Met een assortiment van 1,7 kVa tot 500 kVa hebben we vrijwel altijd de oplossing. Onze machines zijn standaard voorzien van een 3-weg aansluiting. Gezamenlijk kunnen we een plan opzetten om op alle plekken van het project voldoende stroom te realiseren. Ook voor verlichting hebben wij voldoende mogelijkheden om kleine en grote ruimtes te kunnen verlichten.

Stroom nodig op locatie? Met ons assortiment van 1,7 kVa tot 500kVa hebben wij voor vrijwel alle vraagstukken een oplossing. Onze machines zijn standaard voorzien van een 3-weg aansluiting voor het aansluiten van externe tanks. Op aanvraag monteren wij roetfilters/ vonkenvangers. Ook zijn er diverse mogelijkheden om generatoren middels DEIF-synchro te koppelen of om bij spanningsuitval het niet over te nemen. Uiteraard hebben wij bijbehorende artikelen als verdeelkasten en verlengkabels beschikbaar.

Grotere projecten
Bij grotere projecten komen we vrijblijvend langs om het project door te nemen. Gezamenlijk zetten we een plan op om alle belangrijke plekken te voorzien van voldoende stroom.

Verlichting
Ook voor verlichting hebben wij voldoende mogelijkheden om kleine tot grote ruimtes te kunnen verlichten. Van accu LED-lampen tot mobiele lichtmasten. Voor werken onder de grond of andere afgesloten ruimtes waar laagspanning vereist is, is er 42V. Middels een scheidingstrafo wordt de spanning omlaag gebracht.