Bouwplaatsinrichting

Schaftunits, opslagcontainers, rijplaten, hekwerk en mobiele schaftwagens. Bij MSR Verhuur hebben we het. Het inrichten van een veilige werkplaats is de basis van ieder project. Naast het adviseren en leveren van materieel, leveren wij ook diverse diensten met betrekking tot montage en onderhoud.

Voor ieder bouwproject is een aantal basisvoorzieningen noodzakelijk. Om te beginnen de bouwplaatsinrichting. Het inrichten van een veilige werkplaats is de basis van ieder project.

Schaftwagen huren? Rijplaten huren? Je vindt het bij MSR Verhuur en meer…
Schaftwagens huren, opslagcontainers huren, rijplaten huren, hekwerk huren. Wij hebben het in ons assortiment. Naast het plaatsen van bijvoorbeeld units, verzorgen wij ook de aansluiting ervan. Denk aan elektriciteit en wateraan- en afvoer. Ook huren en plaatsen van bouwhekken en huren en uitleggen van rijplaten behoort tot de mogelijkheden. Alle benodigde materialen voor jullie bouwproject. Wij komen kosteloos langs om het project door te nemen en brengen een advies uit met een vrijblijvende offerte. Volledige ontzorging, zodat de bouw snel kan beginnen.