Over MSR Verhuur

 

Sinds 2021 bestaat MSR Verhuur 25 jaar. Gedreven door passie voor het vak, begon oprichter Hans van Zwieteren in 1996 op zijn zolderkamer met Materieel Service Rotterdam (MSR). Van de verhuur van enkele steigers en gereedschappen is het bedrijf uitgegroeid tot wat we nu zijn. Een verhuurbedrijf met een breed verhuurprogramma voor onze klanten met filialen in Ridderkerk, Den Haag en Spijkenisse.

In 2014 kozen we voor een korte maar krachtige nieuwe naam; MSR Verhuur. Passend bij ons doortastende team. Nog eens vier jaar later in 2018 nam Nick van Zwieteren de leiding over van zijn vader Hans, die nog altijd onderdeel uitmaakt van ons team.

Door onze jarenlange ervaring en bewezen meerwaarde heeft MSR Verhuur altijd een passende oplossing voor het werk. Wij bieden onze diensten aan tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding met maximale service en persoonlijke betrokkenheid.

Certificering

MSR Verhuur staat voor vertrouwen, ontzorging, eerlijk en open samenwerken en het bieden van een compleet en actueel gamma producten en diensten. Wij communiceren transparant en stellen het klantbelang altijd voorop. Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij aan wettelijke certificeringseisen moeten voldoen. Daarom zijn wij VCA gecertificeerd. Tevens zijn we continu actief op onderhoud en naleving van de eisen alsmede het bijscholen van onze medewerkers.

Landelijke service

We hebben vijf eigen MSR Verhuur vestigingen in de regio’s Rotterdam, Spijkenisse en Den Haag. Om daarnaast landelijke service te kunnen garanderen is MSR Verhuur lid van de Verhuurgroep Nederland. Dit is een samenwerking tussen verhuurbedrijven met een breed assortiment en een hoog serviceniveau.

Tezamen met onze eigen MSR Verhuur transportdienst, kunnen wij snel reageren op o.a. spoedklussen en grote projecten door het heel Nederland en België. En dit natuurlijk altijd met dezelfde contactpersonen en condities.

 

Breed verhuuraanbod

Wij leveren en verhuren onder andere diverse soorten hoogwerkersverreikersheftrucksruw terrein heftrucksgraafmachinesshovelsgrondverzetmachinestrilplatensite-carrierspalletwagensstapelaarstuingereedschapklimmaterieelsteigerbouwbouwliftenladderliftenhangbruginstallatieselektrisch (hand)gereedschapdiamant gereedschapcompressorenluchtgereedschapbouwplaatsinrichting, bouwplaatsbewaking, bouwhekkenrijplatenelektrische randapparatuurklimaatbeheersinggasheatersmeetapparatuurrioolcamera’sbetonbewerkingmobiele toilettentoiletunitsschaftwagensschaftunitskantoorunitsverticaal transportstroomgeneratorenlichtmastenverlichtingdiesel aggregatenbenzine aggregatenhybride aggregatenaanhangwagensautoambulanceinterne transportmiddelenschoonmaakmachinespompenpersoonlijke veiligheid en een breed aanbod in losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw, utiliteitsbouw, sloopbedrijven, offshore, beveiliging, installatietechniek, warehousing, industrie, gebouwbeheer, overheid, onderhoud- en renovatie, asbestverwijdering, en de evenementenbranche.

Tevens zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van trainingen, veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines en gereedschappen.

Op MSR Verhuur kun je altijd rekenen!

Service/storingen

Iedere machine of gereedschap die wij verhuren wordt bij retour nagekeken en geserviced om de beste kwaliteit te garanderen.

Calimiteiten

Bij branden, overstromingen, storingen of andere situaties waarin adequaat en snel gehandeld moet worden, kunt u op MSR Verhuur rekenen.

Transport

Wij werken met een eigen professionele transportdienst van kleine bestelbussen tot grote vrachtwagens.

Ons team

Vacatures

VACATURE | CHAUFFEUR C(E)

Chauffeur C(E) (fulltime) Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar Wat ga je doen? Als chauffeur […]

VACATURE | ACCOUNTMANAGER REGIO WEST

Vacature: Accountmanager regio (Noord-) West (Den Haag e.o.) Voor de uitbreiding van onze activiteiten in de regio Den Haag […]

VACATURE | CHAUFFEUR BE BIJ MSR VERHUUR IN RIDDERKERK

Vacature: Chauffeur BE (fulltime) bij MSR Verhuur in Ridderkerk Ter ondersteuning van ons MSR Verhuur team in Ridderkerk, zijn […]

VACATURE | VERHUURMEDEWERKER MSR VERHUUR RIDDERKERK

Vacature: Verhuurmedewerker gezocht bij MSR Verhuur Ridderkerk Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de Verhuurafdeling op […]

VACATURE | VERHUURMEDEWERKER MSR VERHUUR DEN HAAG

Vacature: Verhuurmedewerker (fulltime) bij MSR Verhuur in Den Haag! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de […]

OPEN SOLLICITATIE

Kom Jij Ons Team Versterken? Werken bij het leukste bedrijf! Althans, dat vinden wij. En wij zijn altijd op […]