Over MSR Verhuur

Door jarenlange ervaring en bewezen meerwaarde heeft MSR altijd een passende oplossing voor uw behoefte. Wij bieden onze diensten aan tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding met maximale service en persoonlijke betrokkenheid.

MSR Verhuur staat voor vertrouwen, ontzorging, eerlijk samenwerken en het bieden van een compleet en actueel gamma producten en diensten. Wij communiceren transparant en stellen het klantbelang voorop.

Vanzelfsprekend voldoen wij aan wettelijke certificeringseisen en zijn continu actief op het onderhouden en toezien daarvan, alsmede het bijscholen van onze medewerkers.

Op MSR Verhuur kun je altijd rekenen!

Service/storingen

Iedere machine of gereedschap die wij verhuren wordt bij retour nagekeken en geserviced om de beste kwaliteit te garanderen.

Calimiteiten

Bij branden, overstromingen, storingen of andere situaties waarin adequaat en snel gehandeld moet worden, kunt u op MSR Verhuur rekenen.

Transport

Wij werken met een eigen professionele transportdienst van kleine bestelbussen tot grote vrachtwagens.

Ons team

Vacatures

VERHUURMEDEWERKER

Ter ondersteuning van onze afdeling Verhuur op onze vestigingen in Ridderkerk, Den Haag en Culemborg komen wij graag in […]

ACCOUNTMANAGERS

Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar accountmanagers voor onze regio’s Rotterdam, Den Haag en Utrecht. […]

MONTEUR MOBIELE WERKTUIGEN

Onze Technische Dienst is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Een goed onderhouden verhuurvloot zorgt voor tevreden klanten en […]

OPEN SOLLICITATIE

Werken bij het leukste bedrijf! Althans, dat vinden wij. En wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s, die […]