Grondverzet en tuingereedschap

Je kunt bij MSR Verhuur terecht voor grondverzet van klein tot groot. Op rupsen of banden zijn er diverse shovels, graafmachines, rupsdumpers en schrankladers. Diverse machines kunnen uitgevoerd worden met opzetstukken zoals hydraulische breekhamers en industriebakken. Voor het bijwerken van de tuin is er een groot arsenaal aan handzame professionele gereedschappen.

Grondverzet van klein tot groot. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Op rupsen of banden zijn er diverse shovels, graafmachines, rupsdumpers en schrankladers. Diverse machines kunnen uitgevoerd worden met opzetstukken zoals hydraulische breekhamers en industriebakken. Voor het bijwerken van de tuin is er een groot arsenaal aan handzame professionele gereedschappen. Denk hierbij aan kettingzagen, grondboren, heggenscharen van o.a. het topmerk Stihl. Op onze kleinere trilplaten zijn zogenaamde onderplaten beschikbaar ter bescherming van de bestrating.

Vragen op het gebied van werken in de tuin of op een bouwplaats?
Wij geven een vrijblijvend advies. Onze productspecialisten hebben jarenlange ervaring in het gebruik en voorzien graag van een goed advies.