Klimaatbeheersing

Een goed (binnen)klimaat is voor vele redenen van belang. Voor het drogen van bouwmaterialen, het verwarmen of verkoelen van een werkruimte. Een legio aan mogelijkheden. Voor grotere projecten maken wij aan de hand van een werkopname een plan om de klimaatproblemen op te lossen. Aan de hand van de wensen meten we de benodigde machines in en wordt er een montageplan opgesteld. Bij de grotere projecten voeren wij deze ook zelf uit.

Een goed (binnen)klimaat is voor vele redenen van belang. Dat geldt voor alle werkruimtes, niet alleen de woonkamer thuis of het kantoor. We hebben het met klimaatbeheersing over koelen, verwarmen, ventileren, ontvochtigen, filteren en zelfs reinigen van de lucht in iedere ruimte.

Van kleine tot grote projecten. We hebben voor iedere ruimte een oplossing. Voor grotere projecten komen wij langs en maken wij aan de hand van een werkopname samen met u een plan. Aan de hand van de wensen meten we de benodigde machines in en wordt een montageplan opgesteld.

Volledige ontzorging
Bij grotere projecten wordt de uitvoering door ons gedaan. Hiermee ontzorgen wij niet alleen, waardoor jullie werkzaamheden snel van start kunnen, maar waarborgen we ook nog eens de kwaliteit.