Compressoren / luchtgereedschap

Bij MSR Verhuur kun je terecht voor professionele compressoren en persluchtgereedschap. Van kleine elektrische compressoren tot grote dieselcompressoren voor industrie. Sloophamers en ander luchtgereedschap zijn eveneens verkrijgbaar.

Goed materieel is belangrijk bij de uitvoering van projecten. Zo ook met werken onder druk, waarin ook weer vele mogelijkheden zijn. Hiervoor heeft MSR Verhuur een breed assortiment aan professionele compressoren en persluchtgereedschap. Van kleine elektrische compressoren tot grote dieselcompressoren voor de industrie.

Onze standaard
Wij leveren alleen het beste materieel. Wij werken dan ook altijd met actuele machines en kiezen bewust om onze mobiele dieselcompressoren standaard te voorzien van een nakoeler en waterafscheider. Roetfilter of vonkvanger huren? Ook dat is mogelijk. Dit doen wij op aanvraag.

Absorptiedrogers
Waar absoluut geen vocht mag komen, kunnen absorptiedrogers worden ingezet. De drogers verwijderen waterdamp, voordat de gecomprimeerde lucht in de tank wordt verzameld. Hier wordt een absoluut dauwpunt verzekerd van -30 graden Celsius. Om technische olievrije lucht te leveren verhuren wij filterstraten. In een aantal stappen wordt de olie uit de lucht gefilterd tot er deeltjes van max. 0.01 μm /ppm overblijven.

Luchtgereedschappen
Ook voor wat betreft luchtgereedschappen werken wij met actueel materieel. Sloophamers, slagmoersleutels, spijkerapparaten. Ook hierin hebben we een breed assortiment.