Regelgeving objecten in openbare ruimtes

Mobiele toiletten of ander materieel huren voor korte en langere periodes. Je huurt het bij MSR Verhuur. Maar wist je dat gemeentes tegenwoordig streng controleren op het plaatsen van objecten in openbare ruimtes? Een boete is nooit leuk en daarom vertellen we je er graag meer over. Lees hieronder meer over regelgeving in diverse gemeentes.

Strenge controles
Sinds dit jaar controleren gemeentes strenger op vergunningen voor het plaatsen van objecten in de openbare ruimte. We vragen hiervoor je aandacht. Want een boete vindt niemand leuk. En daarom wijzen wij je graag op de aangescherpte regels omtrent het plaatsen van een mobiel toilet of schaftwagen in de openbare ruimte.

Regels Gemeente Den Haag
Bij een bouwperiode tot negen weken kun je het plaatsen van bouwmaterialen gratis en minimaal 24 uur van tevoren online aanmelden. De boete voor het niet aanmelden bedraagt € 500,- per dag tot een maximum van € 3.000,-.

Meer informatie is hier terug te vinden; 

Gemeente Vlaardingen
In Vlaardingen is het vereist de aanvraag minimaal 5 dagen van te voren in te dienen. Er wordt een boete gehanteerd van € 230,- per dag.

Meer informatie is hier terug te vinden;

Vermijd een boete!
Tot op heden zijn wij er in geslaagd om boetes te vermijden door klanten achteraf een melding te laten doen. Inmiddels is de periode van waarschuwingen voorbij en wordt direct een boete uitgeschreven bij het ontbreken van de benodigde vergunning. Het aanvragen hiervan ligt bij de huurder van het toilet of schaftwagen. Boetes zijn wij dan ook genoodzaakt door te belasten.

We hopen dit te voorkomen door jullie zo goed mogelijk op de hoogte te brengen en te wijzen op de nieuwe regels.

Regels in andere gemeentes
Bovenstaande gemeentes handhaven streng op de regels. Komt jouw toilet in een andere gemeente te staan? Controleer daar ook de lokale regelgeving. Kijk online op de website van de betreffende gemeente voor de geldende regels.

Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriele gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

hoogwerker, msr verhuur

Hoogwerkers

Van Low-Level Acces hoogwerkers tot 57m werkhoogte. Ruim aanbod aan diverse (hybride) hoogwerkers.

rolsteiger, msr verhuur

Steigers en klimmaterieel

Veiligheid staat voorop! Ruim aanbod aan trappen, ladders, rolsteigers, kamersteigers, stalen steigers, trappentorens en meer.

hoogwerker, msr verhuur

Verticaal transport

Het verplaatsen van goederen, materialen of mensen doe je met materieel van MSR Verhuur. Van handtakels tot personenliften.

schaftwagen, msr verhuur

Bouwplaatsinrichting

Het inrichten van een veilige werkplaats is de basis van ieder project. Schaftunits, opslagcontainers, rijplaten, hekwerk en meer. Bij MSR Verhuur hebben we alles in huis.

chemische toiletten, msr verhuur

Mobiele toiletten

Mobiele toiletten huur je bij MSR Verhuur. Voor de bouw of evenementen. Van plaskruis tot schaftwagen met toilet.

msr verhuur

Elektrisch (hand)gereedschap

Efficiënt werken begint met het juiste gereedschap. Voor iedere klus professioneel gereedschap.

cirkelzaag, msr verhuur

Diamantgereedschap

Zagen, schuren en slijpen van beton gaat het beste met veilig en kwalitatief gereedschap. Bekijk ons ruime aanbod aan diamantgereedschap.

msr verhuur

Klimaatbeheersing

Voor het drogen van bouwmaterialen, het verwarmen of koelen van een werkruimte. Voor zowel kleine als grote projecten hebben we de juiste toepassing.

schoonmaakmachine, msr verhuur

Schoonmaken en pompen

Voor het reinigen van gebouwen, gevels, straten, parkeergarages en industriële reiniging hebben wij een compleet assortiment aan machines. Bekijk ons aanbod.

koelmachine, msr verhuur

Compressoren en luchtgereedschap

Van kleine elektrische compressor tot grote dieselcompressoren. Van sloophamer tot ander luchtgereedschap. We hebben een breed assortiment aan compressoren en luchtgereedschap.

vlindermachine, msr verhuur

Betonafwerking en -ondersteuning

Het juiste materieel om beton te kunnen bewerken is van groot belang. We hebben een ruim assortiment aan materieel. Bekijk het assortiment.

milti meetapp, msr verhuur

Meetapparatuur en lasers

Meten is weten. Naast de standaard bouwlaser zijn er nog veel meer typen beschikbaar. Bekijk ons aanbod hierin.

generator benzine, msr verhuur

Stroomvoorziening en verlichting

Stroom nodig op locatie? Met een assortiment van 1,7 kVa tot 500 kVa hebben wij vrijwel altijd de oplossing.

aanhanger, msr verhuur

Transportmiddelen

Om materieel snel en verantwoord te verplaatsen kun je bij MSR Verhuur voor diverse machines terecht.

graafmachine, msr verhuur

Grondverzet

Van klein tot groot materieel voor grondverzet. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Bekijk het assortiment.

tuigje, msr verhuur

Persoonlijke veiligheid

Het is van belang te werken met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen op ieder werk. Bekijk ons assortiment.

ZO HUUR JE BIJ MSR VERHUUR

PRIJZEN
In onze shop vind je de bruto dag- en weekprijs excl. eventuele bijkomende kosten als verzekering, transport, milieutoeslag of reiniging. We komen graag in contact met je om een gerichte prijs te maken voor het werk. Ben je een bestaande klant? Vraag dan naar jouw klanttarief. Langere periodes huren? Ook daarvoor hanteren we speciale tarieven. Vraag onze collega’s naar de mogelijkheden.

HUREN BIJ MSR VERHUUR
Huren doe je gemakkelijk en snel online of bel ons direct. Op al onze filialen staat ons materieel en door de inzet van onze eigen transportdienst schakelen we snel. Huren bij MSR Verhuur biedt je de mogelijkheid om in veel gevallen zelfs al de volgende dag het mobiele toilet op te halen of geleverd te krijgen.

VERVOER
Wij werken met een eigen transportdienst. Van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger. Dat maakt dat wij te allen tijde snel kunnen schakelen. Wanneer je huurt, behoort levering op de gewenste locatie dan ook tot de mogelijkheden.

ADVIES
Werken met goed materieel vinden wij essentieel om kwaliteit te kunnen leveren. Om die reden werken wij altijd met nieuw en/of jong materieel en gereedschap. Het juiste materieel voor de juiste klus is tenslotte belangrijk. Wij vragen dan ook altijd door wanneer wij een aanvraag ontvangen. We kijken en denken mee en brengen kosteloos een vrijblijvend advies uit over de inzet van het juiste materieel. Of dit nu telefonisch, online of onsite is. Op ons kun je altijd rekenen.

VEILIGHEID
Veiligheid staat te allen tijde op nummer 1. We leveren daarom gekeurde en goed onderhouden machines. Uiteraard voldoen ze aan alle veiligheidseisen. Ons team informeert je bij afhaal of levering altijd over het werken met de machine. Zowel bij het afhalen op ons filialen als bij het leveren op locatie.

BETROUWBAARHEID
Onze verhuurvloot bestaat alleen uit nieuwe of jong materieel, dat goed onderhouden wordt door ons team van experts. Dat betekent dat je altijd verzekerd bent van jong en goed onderhouden materieel wanneer je huurt bij MSR Verhuur. Hiermee garanderen wij te allen tijde kwaliteit.

Bovendien zijn wij VCA gecertificeerd. En waar we ook nog eens ongelofelijk trots op zijn, in 2021 leveren en adviseren wij al 25 jaar aan onze klanten.

VERZEKERING
Bij verhuur van materieel bieden wij altijd een volledige verzekering aan. Lees onze verzekeringsvoorwaarden hier of vraag het een van onze collega’s bij het huren van mobiele toiletten.

VEREISTEN
Veiligheid staat voorop. Niet alleen bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel, maar ook bij onze klanten.

RESERVEREN MATERIEEL
Online reserveer je gemakkelijk en snel het gewenste materieel. Wij nemen altijd contact op voor levering om alles door te spreken, af te stemmen en te bevestigen. Wij raden wel altijd aan om twee tot drie dagen vooraf aan levering de reservering te plaatsen zodat je verzekerd bent van beschikbaarheid. Uiteraard kun je bij spoedgevallen altijd op ons rekenen.

CONTACT
Materieel huren? We helpen je graag verder. Een beller is altijd sneller, we staan je graag telefonisch te woord via 085 27 30 230. Maar ook onze mailbox wordt de gehele dag door uitgelezen en beantwoord. Mail naar [email protected], [email protected] of [email protected].

Over MSR VERHUUR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, generatoren en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.