auto, msr verhuur

VACATURE | CHAUFFEUR BE BIJ MSR VERHUUR IN RIDDERKERK

Vacature: Chauffeur BE (fulltime) bij MSR Verhuur in Ridderkerk

Ter ondersteuning van ons MSR Verhuur team in Ridderkerk, zijn wij voor de regio Rotterdam op zoek naar een Chauffeur BE (fulltime).

Wat ga je doen?
Als chauffeur maak je onderdeel uit van onze MSR Verhuur Transportdienst en ben je een belangrijke schakel tussen MSR Verhuur en onze gewaardeerde klanten. Vanaf het moment dat je wegrijdt voor aflevering onderhoud je nauw contact met de afleverlocatie(s). Je zorgt er voor dat de bestelde gereedschappen en machines op tijd worden afgeleverd op de bouwplaats. Door jouw kennis over ons materieel geef je de klant uitleg hoe zij veilig en efficiënt kunnen werken. En misschien word je zelfs gevraagd om mee te denken bij storingen. Elke dag kom je weer op nieuwe locaties. Het werk is veelzijdig, geen dag is hetzelfde!

Je bent het gezicht van MSR Verhuur; ons visitekaartje naar de klant. Daarbij hoort ook jouw bedrijfswagen, die je met zorg onderhoudt.

Jij herkent jezelf hierin

 • Kennis van of affiniteit met techniek;
 • Minimaal 1 jaar relevante rijervaring;
 • In het bezit van rijbewijs BE;
 • Communicatief vaardig, je hebt een servicegerichte instelling en gaat oplossingsgericht te werk;
 • Geen 9-5 mentaliteit, extra uren draaien is voor jou geen probleem.

Wij bieden jou…

 • Afwisseling en een grote mate van zelfstandigheid;
 • Een enthousiaste en betrokken werkomgeving;
 • Leuke en enthousiaste collega’s met humor;
 • Vrijdagmiddagborrels;
 • Marktconform salaris;
 • Een leuke en goede werkgever!

Interesse om ons team te komen versterken?
Solliciteer direct! Stuur jouw motivatie en CV naar [email protected].

Over MSR Verhuur

Al meer dan 25 jaar is MSR Verhuur uw totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschap. Wij leveren en verhuren onder andere diverse soorten hoogwerkersverreikersheftrucksruw terrein heftrucksgraafmachinesshovelsgrondverzetmachinestrilplatensite-carrierspalletwagensstapelaarstuingereedschapklimmaterieelsteigerbouwbouwliftenladderliftenhangbruginstallatieselektrisch (hand)gereedschapdiamant gereedschapcompressorenluchtgereedschapbouwplaatsinrichting, bouwplaatsbewaking, bouwhekkenrijplatenelektrische randapparatuurklimaatbeheersinggasheatersmeetapparatuurrioolcamera’sbetonbewerkingmobiele toilettentoiletunitsschaftwagensschaftunitskantoorunitsverticaal transportstroomgeneratorenlichtmastenverlichtingdiesel aggregatenbenzine aggregatenhybride aggregatenaanhangwagensautoambulanceinterne transportmiddelenschoonmaakmachinespompenpersoonlijke veiligheid en een breed aanbod in losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw, utiliteitsbouw, sloopbedrijven, offshore, beveiliging, installatietechniek, warehousing, industrie, gebouwbeheer, overheid, onderhoud- en renovatie, asbestverwijdering, en de evenementenbranche.

Tevens zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van trainingen, veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van jouw machines en gereedschappen.

Dankzij onze eigen MSR Verhuur transportdienst, kunnen wij op praktisch iedere locatie in Nederland en België bezorgen en retourhalen. Daarnaast is het ook mogelijk gehuurde materialen zelf af te halen en af te leveren bij onze eigen MSR Verhuur vestigingen in Den Haag (2x), Ridderkerk, Spijkenisse en Culemborg.

Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hakhamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel!