trime hybride container, msr verhuur

VERHUUR HYBRIDE AGGREGAAT

Duurzaamheid bij MSR Verhuur: Besparing op brandstof met hybride aggregaat

We zien de vraag naar duurzaam materieel toenemen in ons MSR Verhuur verhuuraanbod. Een mooie ontwikkeling vinden wij.

Wij denken dan ook graag mee wanneer onze klanten ons vragen om duurzame mogelijkheden om hun bedrijfsprocessen te helpen verduurzamen en om kosten te helpen besparen.

Aanzienlijke besparing op brandstof
Begin dit jaar kregen wij bij MSR Verhuur een vraag vanuit de klant om tijdelijk op duurzame wijze stroom te leveren en of wij hier het materieel voor hebben. In samenspraak met de klant en onze partners in duurzame energie, draait er nu een hybride aggregaat op dit project waarbij zelfs de reeds aanwezige zonnepanelen zijn gekoppeld aan de omvormer. Zo werd het ook nog eens extra duurzaam maatwerk!

De eerste resultaten zijn veelbelovend. In nog geen maand tijd is al € 6.700,- aan brandstofkosten uitgespaard. En de hoge zonopbrengst momenteel, maakt dat de aggregaat praktisch helemaal niet meer gebruikt wordt.

Meer weten?
De hybride aggregaat draait voor een langere periode op dit specifieke project. Wij blijven monitoren en delen de uitkomsten en nieuwe inzichten graag met jullie. Hou hiervoor onze website in de gaten.

Ook geld en milieu besparen met een hybride aggregaat op jullie project? Neem contact met ons op via onze website, of bel ons op 085 27 30 230. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die wij u hierin kunnen bieden.

Over MSR Verhuur

Al meer dan 25 jaar is MSR Verhuur uw totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen. Wij leveren en verhuren onder andere diverse soorten hoogwerkersverreikersheftrucksruw terrein heftrucksgraafmachinesshovelsgrondverzetmachinestrilplatensite-carrierspalletwagensstapelaarstuingereedschapklimmaterieelsteigerbouwbouwliftenladderliftenhangbruginstallatieselektrisch (hand)gereedschapdiamant gereedschapcompressorenluchtgereedschapbouwplaatsinrichting, bouwplaatsbewaking, bouwhekkenrijplatenelektrische randapparatuurklimaatbeheersinggasheatersmeetapparatuurrioolcamera’sbetonbewerkingmobiele toilettentoiletunitsschaftwagensschaftunitskantoorunitsverticaal transportstroomgeneratorenlichtmastenverlichtingdiesel aggregatenbenzine aggregatenhybride aggregatenaanhangwagensautoambulanceinterne transportmiddelenschoonmaakmachinespompenpersoonlijke veiligheid en een breed aanbod in losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw, utiliteitsbouw, sloopbedrijven, offshore, beveiliging, installatietechniek, warehousing, industrie, gebouwbeheer, overheid, onderhoud- en renovatie, asbestverwijdering, en de evenementenbranche.

Tevens zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van trainingen, veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines en gereedschappen.

Dankzij onze eigen MSR Verhuur transportdienst, kunnen wij op praktisch iedere locatie in Nederland en België bezorgen en retourhalen. Daarnaast kunt u gehuurde materialen zelf afhalen en afleveren bij onze eigen MSR Verhuur vestigingen in Den Haag (2x), Ridderkerk, Spijkenisse en Culemborg.

Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hakhamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel!