VACATURE | VERHUURMEDEWERKER MSR VERHUUR RIDDERKERK

Vacature: Verhuurmedewerker gezocht bij MSR Verhuur Ridderkerk

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de Verhuurafdeling op onze MSR Verhuur vestiging in Ridderkerk. Ben jij klantvriendelijk, dienstverlenend en service-& oplossingsgericht en herken jij jezelf in onderstaande vacature? Dan komen we graag met jou in contact voor de functie van Verhuurmedewerker [fulltime].

Wat ga je doen?
Iedere dag is anders. Samen met het team van enthousiaste en gezellige collega’s ben je het gezicht van MSR Verhuur. Daarbij hoort ook de winkel, die jullie met elkaar verzorgen voor een perfecte uitstraling waar je onze klanten ontvangt.

Het kan natuurlijk ook telefonisch zijn. Je luister naar de klanten en adviseert en biedt zo de beste oplossingen. Of dit nu een boormachine is of een 43m telescoophoogwerker. Het assortiment is breed. Je werkt de aanvraag vervolgens uit in een offerte en begeleidt het hele traject van vraag tot aanvraag tot bevestiging. Je durft niet alleen verantwoordelijkheid te nemen, je doet het ook! Zelf of met je collega’s.

Jij herkent jezelf hierin

 • Je bent technisch georiënteerd;
 • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent dienstverlenend, klantvriendelijk en service- en oplossingsgericht;
 • Je werkt zelfstandig net zo goed als in teamverband;
 • Je zorgt dat het werk gedaan wordt;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B, rijbewijs E is een pré.

Wij bieden jou…

 • Een enthousiaste en betrokken werkomgeving waarin we ook benieuwd zijn naar jouw ambities;
 • Mogelijkheden in een groeiende organisatie;
 • Een leuke baan met zelfstandigheid en afwisseling;
 • Vrijdagmiddagborrels;
 • Een marktconform salaris;
 • Een leuke en goede werkgever!

Interesse om ons team te versterken?
Solliciteer direct! Stuur jouw motivatie en CV naar: [email protected].

Over MSR Verhuur

Al meer dan 25 jaar is MSR Verhuur uw totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen. Wij leveren en verhuren onder andere diverse soorten hoogwerkersverreikersheftrucksruw terrein heftrucksgraafmachinesshovelsgrondverzetmachinestrilplatensite-carrierspalletwagensstapelaarstuingereedschapklimmaterieelsteigerbouwbouwliftenladderliftenhangbruginstallatieselektrisch (hand)gereedschapdiamant gereedschapcompressorenluchtgereedschapbouwplaatsinrichting, bouwplaatsbewaking, bouwhekkenrijplatenelektrische randapparatuurklimaatbeheersinggasheatersmeetapparatuurrioolcamera’sbetonbewerkingmobiele toilettentoiletunitsschaftwagensschaftunitskantoorunitsverticaal transportstroomgeneratorenlichtmastenverlichtingdiesel aggregatenbenzine aggregatenhybride aggregatenaanhangwagensautoambulanceinterne transportmiddelenschoonmaakmachinespompenpersoonlijke veiligheid en een breed aanbod in losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw, utiliteitsbouw, sloopbedrijven, offshore, beveiliging, installatietechniek, warehousing, industrie, gebouwbeheer, overheid, onderhoud- en renovatie, asbestverwijdering, en de evenementenbranche.

Tevens zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van trainingen, veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines en gereedschappen.

Dankzij onze eigen MSR Verhuur transportdienst, kunnen wij op praktisch iedere locatie in Nederland en België bezorgen en retourhalen. Daarnaast kunt u gehuurde materialen zelf afhalen en afleveren bij onze eigen MSR Verhuur vestigingen in Den Haag (2x), Ridderkerk, Spijkenisse en Culemborg.

Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hakhamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel!