openingsactie, msr verhuur

OPENINGSACTIE MSR VERHUUR SPIJKENISSE

Feestelijke Opening: 15% Korting op Huurmaterialen bij MSR Verhuur Spijkenisse!

We vieren de opening van onze vierde MSR Verhuur vestiging in Spijkenisse graag met jullie!

Ter gelegenheid van de opening van MSR Verhuur Spijkenisse hebben we een openingsactie. In de gehele maand december geven we 15% korting weg op de bruto huurprijzen van onze huurmaterialen. Dat is nog eens leuke binnenkomer! 🙂

Dit zijn de voorwaarden van onze openingsactie:

  • We geven 15% korting op de bruto huurprijs van onze eigen huurmaterialen.
  • Zolang de voorraad strekt.
  • De actie loopt van 1 december tot en met 31 december 2021.
  • De 15% korting geldt alleen gedurende de looptijd van de actie.
  • Alleen geldig op filiaal Spijkenisse.
  • Alleen geldig op leveringen binnen de regio van filiaal Spijkenisse.

Direct gebruik maken van onze openingsactie?
Bel met MSR Verhuur Spijkenisse via 0181 366 000. Mailen kan natuurlijk ook naar [email protected].

Wij staan voor jullie klaar. Graag tot binnenkort!

Over MSR Verhuur

Al meer dan 25 jaar is MSR Verhuur uw totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel, machines, transportmiddelen en industriële gereedschappen. Wij leveren en verhuren onder andere diverse soorten hoogwerkersverreikersheftrucksruw terrein heftrucksgraafmachinesshovelsgrondverzetmachinestrilplatensite-carrierspalletwagensstapelaarstuingereedschapklimmaterieelsteigerbouwbouwliftenladderliftenhangbruginstallatieselektrisch (hand)gereedschapdiamant gereedschapcompressorenluchtgereedschapbouwplaatsinrichting, bouwplaatsbewaking, bouwhekkenrijplatenelektrische randapparatuurklimaatbeheersinggasheatersmeetapparatuurrioolcamera’sbetonbewerkingmobiele toilettentoiletunitsschaftwagensschaftunitskantoorunitsverticaal transportstroomgeneratorenlichtmastenverlichtingdiesel aggregatenbenzine aggregatenhybride aggregatenaanhangwagensautoambulanceinterne transportmiddelenschoonmaakmachinespompenpersoonlijke veiligheid en een breed aanbod in losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw, utiliteitsbouw, sloopbedrijven, offshore, beveiliging, installatietechniek, warehousing, industrie, gebouwbeheer, overheid, onderhoud- en renovatie, asbestverwijdering, en de evenementenbranche.

Tevens zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van trainingen, veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines en gereedschappen.

Dankzij onze eigen MSR Verhuur transportdienst, kunnen wij op praktisch iedere locatie in Nederland en België bezorgen en retourhalen. Daarnaast kunt u gehuurde materialen zelf afhalen en afleveren bij onze eigen MSR Verhuur vestigingen in Den Haag (2x), Ridderkerk, Spijkenisse en Culemborg.

Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hakhamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel!