receptie, msr verhuur

VERHUURMEDEWERKER DEN HAAG

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de Verhuur op onze vestiging in Den Haag. Ben jij klantvriendelijk, dienstverlenend en service-& oplossingsgericht en herken jij jezelf in onderstaande vacature? Dan komen we graag met jou in contact voor de functie van Verhuurmedewerker [fulltime].

Wat ga je doen?
Iedere dag is anders. Samen met het team van enthousiaste en gezellige collega’s ben je het gezicht van MSR Verhuur. Daarbij hoort ook de winkel, die jullie met elkaar verzorgen voor een perfecte uitstraling waar je onze klanten ontvangt.

Het kan natuurlijk ook telefonisch zijn. Je luister naar de klanten en adviseert en biedt zo de beste oplossingen. Of dit nu een boormachine is of een 43m telescoophoogwerker. Het assortiment is breed. Je werkt de aanvraag vervolgens uit in een offerte en begeleidt het hele traject van vraag tot aanvraag tot bevestiging. Je durft niet alleen verantwoordelijkheid te nemen, je doet het ook! Zelf of met je collega’s.

Jij herkent jezelf hierin;
• Je bent technisch georiënteerd;
• Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
• Je bent dienstverlenend, klantvriendelijk en service- en oplossingsgericht;
• Je werkt zelfstandig net zo goed als in teamverband;
• Je zorgt dat het werk gedaan wordt;
• Je bent in het bezit van rijbewijs B, rijbewijs E is een pré.

Wij bieden jou…
• een enthousiaste en betrokken werkomgeving waarin we ook benieuwd zijn naar jouw ambities;
• mogelijkheden in een groeiende organisatie;
• een baan met zelfstandigheid en afwisseling;
• vrijdagmiddagborrels;in
• een marktconform salaris.

Over MSR Verhuur
MSR Verhuur is een familiebedrijf met 25 jaar ervaring. We zijn een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel, gereedschap en steigerbouw. We maken verhuur gemakkelijker en persoonlijker voor onze klanten. Dit doen we vanaf onze filialen in Ridderkerk, Spijkenisse, Den Haag en Culemborg én online! Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel.

Interesse om ons team te versterken?
Solliciteer direct! Stuur jouw motivatie en CV naar werken@msrverhuur.nl.