Rolsteigers huren
in Ridderkerk?

Rolsteigers worden dagelijks gebruikt bij allerlei werkzaamheden. Een rolsteiger maakt veilig werken op hoogte mogelijk. De grote variëteit aan maten en uitvoeringen maakt dat voor ieder project rolsteigers toepasbaar zijn. Rolsteigers huren bij MSR Verhuur in Ridderkerk doe je gemakkelijk en snel. Bekijk de mogelijkheden en huur de benodigde rolsteigers voor het project. Advies nodig? We denken graag met je mee.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaat en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

receptie, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriele gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

rolsteiger, msr verhuur

Rolsteigers smal

Aluminium rolsteigers met diverse vloerhoogtes en platformlengtes en smalle frames van 0,75 m.

rolsteiger, msr verhuur

Rolsteigers breed

Aluminium rolsteigers met diverse vloerhoogtes en platformlengtes en brede frames van 1,35 m.

koppelstukken steigers, msr verhuur

Rolsteiger accessoires

Accessoires voor zowel smalle als brede rolsteigers.

Rolsteigers huren
Veilig werken op hoogte doe je o.a. met rolsteigers. Rolsteigers worden dagelijks gebruikt bij allerlei werkzaamheden. Rolsteigers huren in de regio Ridderkerk doe je bij MSR Verhuur. De grote variëteit aan maten en uitvoeringen maakt dat voor ieder project rolsteigers toepasbaar zijn. Zeker zijn van de juiste keuze rolsteiger? Wij geven graag advies bij het maken van de juiste keuze.

MSR Verhuur Ridderkerk
Ons hoofdkantoor is gevestigd in de gemeente Ridderkerk, onder de rook van Rotterdam. Dit is tevens een van onze drie filialen van waaruit we onze verhuurvloot door geheel Nederland inzetten voor onze klanten. Een leuk weetje, Ridderkerk heeft met de A38 de kortste snelweg van Nederland.