Rolsteigers huren
in Den Haag?

Rolsteigers worden dagelijks gebruikt bij allerlei werkzaamheden. Een rolsteiger maakt veilig werken op hoogte mogelijk. De grote variëteit aan maten en uitvoeringen maakt dat voor ieder project rolsteigers toepasbaar zijn. Bekijk de mogelijkheden en huur de benodigde rolsteigers voor het project. Advies nodig? We denken graag met je mee.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaat en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

receptie, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriele gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

rolsteiger, msr verhuur

Rolsteigers smal

Aluminium rolsteigers met diverse vloerhoogtes en platformlengtes en smalle frames van 0,75 m.

rolsteiger, msr verhuur

Rolsteigers breed

Aluminium rolsteigers met diverse vloerhoogtes en platformlengtes en brede frames van 1,35 m.

koppelstukken steigers, msr verhuur

Rolsteiger accessoires

Accessoires voor zowel smalle als brede rolsteigers.

Steiger Huren Den Haag

Waarom Kiezen voor Steigerhuur in Den Haag?

In de dynamische en architectonisch rijke stad Den Haag, is het van essentieel belang om de juiste middelen te hebben voor bouw- of renovatiewerkzaamheden. Steigerhuur speelt hier een cruciale rol, vooral wanneer het gaat om werkzaamheden op hoogte. MSR Verhuur biedt veilige, betrouwbare en flexibele steigeroplossingen voor zowel professionals als doe-het-zelvers in Den Haag.

De Voordelen van Steiger Huren bij MSR Verhuur

 1. Veiligheid en Betrouwbaarheid: MSR Verhuur hecht grote waarde aan de veiligheid van haar klanten. Onze steigers zijn conform de laatste veiligheidsnormen en worden regelmatig geïnspecteerd en onderhouden. Dit garandeert dat u altijd werkt met materiaal dat niet alleen betrouwbaar is, maar ook uw veiligheid op de werkvloer waarborgt.
 2. Flexibiliteit en Verscheidenheid: Of u nu een kleine of grote steiger nodig heeft, voor korte of langere termijn, wij hebben een breed assortiment aan steigers om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze flexibele huuropties zorgen ervoor dat u de steiger kunt huren voor exact de periode die u nodig heeft.
 3. Deskundig Advies en Ondersteuning: Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren over de beste steigeroplossing voor uw project. Wij bieden niet alleen advies over de juiste steigertype, maar ook ondersteuning bij het opzetten en afbreken van de steigers.

Soorten Steigers Beschikbaar voor Huur

 1. Rolsteigers zijn ideaal voor werkzaamheden aan bijvoorbeeld gevels, schilderwerk of onderhoudswerk. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en bieden een stabiel en veilig werkplatform.
 2. Voor uitgebreidere renovaties of bouwprojecten zijn onze gevelsteigers een perfecte keuze. Deze bieden een breder en sterker platform, geschikt voor zwaardere werkzaamheden.
 3. Voor specifieke projecten kunnen wij ook speciale steigers leveren die aangepast zijn aan bijzondere eisen van uw project.

Hoe Kiest U de Juiste Steiger?

Het kiezen van de juiste steiger is essentieel voor het succes van uw project. Hier zijn enkele overwegingen:

 1. De Aard van het Werk: Afhankelijk van de aard van uw werkzaamheden, zoals schilderen, bouwen of renoveren, kan het type benodigde steiger variëren.
 2. De Hoogte van de Werkzaamheden: De hoogte waarop u werkt, bepaalt de grootte en het type steiger dat u nodig heeft. Wij kunnen u adviseren over de optimale hoogte en configuratie.
 3. Duur van het Project: De duur van uw project speelt ook een rol bij het kiezen van de juiste steiger. Voor langdurige projecten kan een robuustere steiger nodig zijn.

Veilig Werken met Steigers

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. Hier zijn enkele tips voor veilig werken met steigers:

 1. Volg altijd de Veiligheidsinstructies en zorg ervoor dat u en uw team de veiligheidsinstructies kennen en volgen.
 2. Regelmatige Inspecties en controleer de steiger regelmatig op eventuele schade of slijtage.
 3. Gebruik de Juiste Beschermingsmiddelen en gebruik altijd de aanbevolen veiligheidsuitrusting, zoals helmen en veiligheidsharnassen.

Het huren van een steiger in Den Haag bij MSR Verhuur betekent kiezen voor kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit. Ons team van deskundigen staat klaar om u te ondersteunen bij het vinden van de perfecte steigeroplossing voor uw project. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze website om ons volledige aanbod te bekijken.

Contactgegevens en Extra Informatie

Voor meer informatie over steigerhuur in Den Haag of om direct een steiger te huren, kunt u contact opnemen met MSR Verhuur. Bezoek onze website msrverhuur.nl of neem telefonisch contact met ons op. Ons team helpt u graag verder met persoonlijk advies en uitgebreide service.