Plaskruis huren?

Plaskruizen huren voor korte en langere periodes voor evenementen of andere doeleinden. Van toiletcabines tot plaskruizen tot schaftwagens met toilet. Je huurt het bij MSR Verhuur. Niet alleen de verhuur, maar ook de reiniging regelt MSR Verhuur met haar eigen team. Want een schoon plaskruis vinden wij van groot belang.

Over MSR Verhuur

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschap.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaat en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

receptie, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriele gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

plaskruis, msr verhuur

Plaskruis

Plaskruis huren voor evenementen. Inhoud is max. 450 liter, geschikt voor 1500 plasbeurten.

chemische toiletten, msr verhuur

Chemisch toilet evenementen

Chemisch toilet huren inclusief transport en eindschoonmaak speciaal voor evenementen.

chemische toiletten, msr verhuur

Chemisch toilet

Chemisch toilet huren compleet met reiniging, eenmaal per week.

container, msr verhuur

Toiletunits Dames 3×3

Voor langdurige projecten of evenementen verhuren wij deze toiletunits, geschikt voor zowel heren als dames. Voorzien van verlichting en verwarming.

container, msr verhuur

Toiletunits Heren 3×3

Voor langdurige projecten of evenementen verhuren wij deze toiletunits, geschikt voor zowel heren als dames. Voorzien van verlichting en verwarming.

schaftwagen, msr verhuur

Schaftwagen met toilet

Droog en warm zitten tijdens pauzes doe je in onze schaftwagens. Al onze schaftwagens zijn voorzien van een chemisch toilet.

PLASKRUIZEN
Plaskruizen worden ook wel mobiele urinoirs genoemd. Een plaskruis is niet aangesloten op het riool, maar bevat een eigen opslagtank die wekelijks door onze MSR Toiletservice wordt geleegd en gereinigd. Door de maatvoering zijn plaskruizen makkelijk te vervoeren en de eigen opslagtank maakt het mogelijk ze overal neer te zetten. Of dit nu een week is of voor langere periode. Let op; voor onze mobiele toiletten geldt een minimale berekeningsperiode van vier weken.

Ze worden veelal ingezet bij evenementen of bij bouwwerkzaamheden. Plaskruizen huur je gemakkelijk en snel bij MSR Verhuur. Uiteraard is het mogelijk ze zelf op te halen en terug te brengen. Onze eigen transportservice maakt het ook mogelijk om de benodigde plaskruizen te brengen en weer op te halen.

ZO HUUR JE EEN PLASKRUIS

PRIJZEN
In onze shop vind je de bruto dag- en weekprijs excl. eventuele bijkomende kosten als verzekering, transport, milieutoeslag of reiniging. We komen graag in contact met je om een gerichte prijs te maken voor het werk. Ben je een bestaande klant? Vraag dan naar jouw klanttarief. Langere periodes huren? Ook daarvoor hanteren we speciale tarieven. Vraag onze collega’s naar de mogelijkheden.

HUREN BIJ MSR VERHUUR
Een plaskruis huren doe je gemakkelijk en snel online of bel ons direct. Op al onze filialen zijn plaskruizen te huur en door de inzet van onze eigen transportdienst schakelen we snel. Een plaskruis huren bij MSR Verhuur biedt je de mogelijkheid om in veel gevallen zelfs al de volgende dag de plaskruis op te halen of geleverd te krijgen.

VERVOER
Wij werken met een eigen transportdienst. Van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger. Dat maakt dat wij te allen tijde snel kunnen schakelen. Wanneer je plaskruizen huurt, behoort levering op de gewenste locatie dan ook tot de mogelijkheden.

ADVIES
Werken met goed materieel vinden wij essentieel om kwaliteit te kunnen leveren. Om die reden werken wij altijd met nieuw en/of jong materieel en gereedschap. Het juiste materieel voor de juiste klus is tenslotte belangrijk. Wij vragen dan ook altijd door wanneer wij een aanvraag ontvangen. We kijken en denken mee en brengen kosteloos een vrijblijvend advies uit over de inzet van het juiste materieel. Of dit nu telefonisch, online of onsite is. Op ons kun je altijd rekenen.

VEILIGHEID
Veiligheid staat te allen tijde op nummer 1. We leveren daarom gekeurde en goed onderhouden machines en ander materieel. Uiteraard voldoen ze aan alle veiligheidseisen. Ons team informeert je bij afhaal of levering altijd over het werken met de machine. Zowel bij het afhalen op ons filialen als bij het leveren op locatie.

BETROUWBAARHEID
Onze verhuurvloot bestaat alleen uit nieuwe of jonge plaskruizen, die goed onderhouden worden door onze MSR Toiletservice. Dat betekent dat je altijd verzekerd bent van jong en goed onderhouden materieel wanneer je een plaskruis huurt. Hiermee garanderen wij te allen tijde kwaliteit.

Bovendien zijn wij VCA gecertificeerd. En waar we ook nog eens ongelofelijk trots op zijn, in 2021 leveren en adviseren wij al 25 jaar aan onze klanten.

VERZEKERING
Bij verhuur van een of meer van onze plaskruizen bieden wij altijd een volledige verzekering aan. Lees onze verzekeringsvoorwaarden hier of vraag het een van onze collega’s bij het huren van plaskruizen.

VEREISTEN
Veiligheid staat voorop. Niet alleen bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel, maar ook bij onze klanten.

RESERVEREN PLASKRUIZEN
Online reserveer je gemakkelijk en snel het gewenste materieel. Wij nemen altijd contact op voor levering om alles door te spreken, af te stemmen en te bevestigen. Wij raden wel altijd aan om twee tot drie dagen vooraf aan levering de reservering te plaatsen zodat je verzekerd bent van beschikbaarheid. Uiteraard kun je bij spoedgevallen altijd op ons rekenen.

CONTACT
Plaskruis huren? We helpen je graag verder. Een beller is altijd sneller, we staan je graag telefonisch te woord via 085 27 30 230. Maar ook onze mailbox wordt de gehele dag door uitgelezen en beantwoord. Mail naar [email protected], [email protected] of [email protected].