Knikarmhoogwerker huren
in Spijkenisse?

Veilig werken op hoogte en tegelijkertijd geld verdienen door tijd te besparen. Je bereikt het door de inzet van knikarmhoogwerkers. Of het nu gaat om een makkelijk of moeilijk bereikbare plaats, door het ruime aanbod aan hoogwerkers heeft MSR Verhuur altijd een oplossing op maat in de regio Spijkenisse.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschappen.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaat en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

personeel, telefoon, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld de evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

hoogwerker, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 11,7 mtr.

Genie Z30/20 NDC knikarmhoogwerker Narrow JIB+ op accu met een werkhoogte van 11,14 mtr en een zijdelings bereik van 6,5 mtr.

masthoogwerker, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 12,2 mtr.

Lichtgewicht knikarmhoogwerker met Bi-Energy aandrijving en lage bodemdruk dankzij foam filled banden.

woocommerce logo, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 16 mtr.

Een echte krachtpatser geschikt voor werkzaamheden waarbij veel gewicht in de korf nodig is.

hoogwerker, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 17,33 mtr.

Een knikarmhoogwerker met een werkhoogte van 17,33 mtr. en een maximale reikwijdte van 9,50 mtr.

hoogwerker, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 21 mtr.

Multi-inzetbare knikarmhoogwerker met een laag gewicht.

woocommerce logo, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 26,3 mtr.

Veelzijdige hoogwerker met een werkhoogte van 26,3 mtr.

productafbeelding, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 28 mtr.

Door de combinatie van een elektromotor en een kleine dieselmotor is deze hoogwerker voor veel toepassingen geschikt.

woocommerce logo, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 40 mtr.

De unieke JIB+ van deze hoogwerker kan het hoekje om. De JIB beweegt niet alleen van boven naar beneden, maar ook naar links en rechts.

hoogwerker, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 43,1 mtr.

Deze knikarmhoogwerker met een werkhoogte van maar liefst 43 mtr. is van alle markten thuis.

woocommerce logo, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 47,7 mtr.

Deze knikarmhoogwerker wordt veel toegepast bij onderhoudswerkzaamheden in havengebieden aan kranen en hoge gebouwen.

KNIKARMHOOGWERKERS

masthoogwerker, msr verhuurDe naam zegt het al. Een knikarmhoogwerker heeft een knik in de mast. Door de knik kan gewerkt worden over bijvoorbeeld een dakrand. Het onderstel van een knikarmhoogwerker is ook nog eens compact en licht in tegenstelling tot bijvoorbeeld telescoophoogwerkers. Daardoor is het mogelijk om enkele types ook voor binnen te gebruiken.

Schilders, installateurs, loodgieters zien we ermee werken, maar ook in de renovatie is het een veelgebruikte hoogwerker. Werken op hoogte zonder te stempelen, relatief lichte machine en de knik zijn de grote voordelen van deze machine. We zien ze veel terug in woonwijken bijvoorbeeld.

De combinatie van gewicht, hoogte en zijdelings bereik maakt het een veelzijdige machine. We hebben tevens NARROW varianten, extra smalle machines die het mogelijk maken ook op smalle plekken te werken met zijdelings bereik. Knikarmhoogwerkers zijn te huren in Spijkenisse met werkhoogte van 12 tot 48 meter met voor buiten dieselaandrijving en voor binnen elektrische aandrijving. Ook voor buiten elektrische aandrijving gewenst? Bekijk onze hybride varianten.

ZO HUUR JE EEN HOOGWERKER IN SPIJKENISSE

PRIJZEN

In onze shop vind je per hoogwerker de bruto dag- en weekprijs excl. eventuele bijkomende kosten als verzekering, transport, milieutoeslag of reiniging. We komen graag in contact met je om een gerichte prijs te maken voor het werk. Ben je een bestaande klant? Vraag dan naar jouw klanttarief. Langere periodes huren? Ook daarvoor hanteren we speciale tarieven. Vraag onze collega’s van MSR Verhuur Spijkenisse naar de mogelijkheden.

HUREN BIJ MSR VERHUUR SPIJKENISSE

Een hoogwerker huren op ons filiaal in Spijkenisse doe je gemakkelijk en snel online of bel ons direct. We hebben op al onze filialen diverse hoogwerkers staan en door de inzet van onze eigen transportdienst schakelen we snel. Een hoogwerker huren in Spijkenisse bij MSR Verhuur biedt je de mogelijkheid om in veel gevallen zelfs al de volgende dag de machine op te halen of geleverd te krijgen.

VERVOER

Wij werken met een eigen transportdienst. Van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger. Dat maakt dat wij te allen tijde snel kunnen schakelen. Wanneer je hoogwerkers huurt in Spijkenisse, behoort levering op de gewenste locatie dan ook tot de mogelijkheden.

ADVIES

Werken met goed materieel vinden wij essentieel om kwaliteit te kunnen leveren. Om die reden werken wij altijd met nieuw en/of jong materieel en gereedschap. De juiste hoogwerker voor de juiste klus is tenslotte belangrijk. Wij vragen dan ook altijd door wanneer wij een aanvraag ontvangen. We kijken en denken mee en brengen kosteloos een vrijblijvend advies uit over de inzet van het juiste materieel. Of dit nu telefonisch, online of onsite is. Op ons kun je altijd rekenen.

VEILIGHEID

Veiligheid staat te allen tijde op nummer 1. We leveren daarom gekeurde en goed onderhouden machines. Uiteraard voldoen ze aan alle veiligheidseisen. Ons team informeert je bij afhaal of levering altijd over het werken met de machine. Zowel bij het afhalen op ons filiaal Spijkenisse als bij het leveren van de hoogwerker op locatie. Nog beter voorbereiden? Volg een van onze trainingen Bediener Hoogwerker, die wij jaarlijkse meerdere malen organiseren op een van onze filialen. Meer informatie hierover lees je hier. Ook hebben wij in onze verhuurvloot veiligheidsmiddelen als vesten en vallijnen.

BETROUWBAARHEID

Onze verhuurvloot bestaat alleen uit actuele hoogwerkers, die gekeurd en goed onderhouden worden door onze Technische Dienst. Dat betekent dat je altijd verzekerd bent van jong en goed onderhouden materieel wanneer je een hoogwerker huurt in Spijkenisse. Hiermee garanderen wij te allen tijde kwaliteit.

Bovendien zijn wij VCA gecertificeerd. En waar we ook nog eens ongelofelijk trots op zijn, in 2021 leveren en adviseren wij al 25 jaar aan onze klanten.

VERZEKERING

Bij verhuur van een of meer van onze hoogwerkers bieden wij altijd een volledige verzekering aan. Lees onze verzekeringsvoorwaarden hier of vraag het een van onze collega’s bij het huren van de hoogwerker(s) in filiaal Spijkenisse.

VEREISTEN

Veiligheid staat voorop. Niet alleen bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel, maar ook bij onze klanten. Het is echter geen vereiste om in het bezit te zijn van een certificaat voor het bedienen van hoogwerkers. Dit kan echter wel een vereiste zijn bij sommige opdrachtgevers. De arbeidsinspectie en verzekeraars eisen wel dat medewerkers voldoende zijn opgeleid in het veilig werken met hoogwerkers. Plus, de bediener moet minimaal 18 jaar of ouder zijn. Dit is de verantwoordelijkheid van de werkgever.

Werken met een veiligheidsharnas is ook niet verplicht op alle hoogwerkers. Wij adviseren in het kader van de veiligheid wel altijd om hiermee te werken. Veiligheidsharnassen zijn mee te huren wanneer je een hoogwerker huurt in Spijkenisse.

Veiligheid is een serieuze zaak. Daarom organiseren wij jaarlijkse diverse malen de trainingen Bediener Hoogwerker en Bediener Heftruck. Hiermee behalen de cursisten het officiële TuV certificaat, waarmee in geheel Europa gewerkt mag worden met alle actuele hoogwerkers.

RESERVEREN HOOGWERKERS

Online reserveer je gemakkelijk en snel het gewenste materieel. Wij nemen altijd contact op voor levering om alles door te spreken, af te stemmen en te bevestigen. Wij raden wel altijd aan om twee tot drie dagen vooraf aan levering de reservering te plaatsen zodat je verzekert bent van beschikbaarheid. Uiteraard kun je bij spoedgevallen altijd op ons rekenen.

CONTACT

Hoogwerker huren? We helpen je graag verder. Een beller is altijd sneller, we staan je graag telefonisch te woord via 0181 366 000. Maar ook onze mailbox wordt de gehele dag door uitgelezen en beantwoord. Mail naar [email protected].

Spijkenisse heeft zijn naam te danken aan de spits (spijk) uitstekende neus in het water (nes), de vorm van het stuk gebied. Het is de hoofdplaats van de gemeente Nissewaard. Onder de rook van het Botlekgebied, gelegen aan de Oude Maas en het Spui, kent het een rijke industrie. MSR Verhuur Spijkenisse is gevestigd op een van de bekendste industrieterreinen van Spijkenisse, Halfweg 2.