Hoogwerker huren
in Spijkenisse?

Veilig werken op hoogte en tegelijkertijd geld verdienen door tijd te besparen. Je bereikt het door de inzet van hoogwerkers. Of het nu gaat om een makkelijk of moeilijk bereikbare plaats, door het ruime aanbod aan hoogwerkers heeft MSR Verhuur altijd een oplossing op maat in de regio Spijkenisse.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaat en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

personeel, telefoon, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriele gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

autohoogwerker, msr verhuur

Autohoogwerkers

Mobiel werken met een autohoogwerker. Bekijk ons aanbod aan telescoop- en kniktelescoopautohoogwerkers.

hoogwerker, msr verhuur

Knikarmhoogwerkers

Komen op moeilijk bereikbare plaatsen met een knikarmhoogwerker. Bekijk ons aanbod aan knikarmhoogwerkers.

telescoophoogwerker, msr verhuur

Telescoophoogwerkers

Veilig werken op hoogte met onze telescoophoogwerkers. Bekijk ons aanbod aan telescoophoogwerkers.

hoogwerker, msr verhuur

Hybride knikarmhoogwerkers

Onze hybride hoogwerkers winnen steeds meer aan terrein. Bekijk ons aanbod aan hybride knikarmhoogwerkers.

hoogwerker, msr verhuur

Aanhangerhoogwerkers

Makkelijk mee te nemen en mobiel in te zetten. Bekijk ons aanbod aanhangerhoogwerkers.

hoogwerker, msr verhuur

Schaarhoogwerkers

Schaarhoogwerkers voor binnen en buiten. Voor werkzaamheden in kleine ruimtes tot grote hoogtes. Bekijk ons aanbod schaarhoogwerkers.

schaarhoogwerker, msr verhuur

Ruw Terrein Schaarhoogwerkers

Schaarhoogwerkers, speciaal voor werkzaamheden op ruw terrein. Bekijk ons aanbod aan ruw terrein schaarhoogwerkers.

hoogwerker, msr verhuur

Masthoogwerkers

Weinig ruimte en toch werken op hoogte. Zelfs zijdelings is nog mogelijk. Bekijk ons aanbod van masthoogwerkers.

spinhoogwerker, msr verhuur

Spinhoogwerkers

Werken op hoogte op plaatsen met een lage vloerbelasting of smalle doorgang. Bekijk ons aanbod spinhoogwerkers.

hoogwerker, msr verhuur

Hoogwerkers op rups

Veilig werken op hoogte op ruw terrein Bekijk ons aanbod hoogwerkers op rups.

AUTOHOOGWERKERS

autohoogwerker, msr verhuurAutohoogwerkers zijn hoogwerkers gemonteerd op een auto-onderstel. Een autohoogwerker huren in Spijkenisse kan tot een werkhoogte van 28 meter op vertoon van bezit van het B-rijbewijs. Een autohoogwerker is te huren in verschillende uitvoeringen; met telescoophoogwerker, knikarmhoogwerker, met uitschuifbare JIB en met geïsoleerde mast.

Een autohoogwerker is de ideale oplossing wanneer op meerdere plekken werk gedaan moet worden op hoogte. Doordat de hoogwerker zelf te vervoeren is, biedt het flexibiliteit plus je bespaart flink op transportkosten! Een ander voordeel is dat met het B-rijbewijs de hoogwerker al bestuurd kan worden.

We zien dat autohoogwerkers veel worden ingezet bij installatiewerk, kleine renovaties, schilderwerk, lekkages, infra zoals tramrails werkzaamheden, verlichting, reclame en/of signing, maar ook voor het snoeien van bomen en de bestrijding van de eikenprocessierups. Met zijn werkhoogte van 14 meter tot 28 meter en het feit dat hij gemakkelijk verplaatsbaar is en door iedereen te besturen met een rijbewijs is het een veelzijdige hoogwerker. De auto rijdt op diesel en de hoogwerker is zowel in diesel- of elektrische aandrijving te huren.

KNIKARMHOOGWERKERS

masthoogwerker, msr verhuurDe naam zegt het al. Een knikarmhoogwerker heeft een knik in de mast. Door de knik kan gewerkt worden over bijvoorbeeld een dakrand. Het onderstel van een knikarmhoogwerker is ook nog eens compact en licht in tegenstelling tot bijvoorbeeld telescoophoogwerkers. Daardoor is het mogelijk om enkele types ook voor binnen te gebruiken.

Schilders, installateurs, loodgieters zien we ermee werken, maar ook in de renovatie is het een veelgebruikte hoogwerker. Werken op hoogte zonder te stempelen, relatief lichte machine en de knik zijn de grote voordelen van deze machine. We zien ze veel terug in woonwijken bijvoorbeeld.

De combinatie van gewicht, hoogte en zijdelings bereik maakt het een veelzijdige machine. We hebben tevens NARROW varianten, extra smalle machines die het mogelijk maken ook op smalle plekken te werken met zijdelings bereik. Knikarmhoogwerkers zijn te huren in Spijkenisse met werkhoogte van 12 tot 48 meter met voor buiten dieselaandrijving en voor binnen elektrische aandrijving. Ook voor buiten elektrische aandrijving gewenst? Bekijk onze hybride varianten.

TELESCOOPHOOGWERKERS

telescoophoogwerker, msr verhuur

Een telescoophoogwerker is de standaard voor werken op hoogte in de bouw. Het is een robuuste en stevige machine, die het zware werk doet. Door de rechte mast ben je snel op hoogte en is het mogelijk snel meters te maken. Ideaal voor nieuwbouw, staalbouw of glazenwassers.

De rechte mast maakt telescoophoogwerkers sterk en stabiel in tegenstelling tot andere types. Voordelen zijn ook dat ze zijn uitgevoerd met 230V in de werkbak, een groot werkbereik hebben, een groter zijdelings reikwijdte, een ruime en stevige werkbak, snel in gebruik en een maximale werkhoogte kunnen behalen van maar liefst 59 meter.

Telescoophoogwerker huren in Spijkenisse is mogelijk met werkhoogtes van 16 meter tot 59 meter met dieselaandrijving.

HYBRIDE KNIKARMHOOGWERKERS

hoogwerkers, msr verhuurTrots zijn wij op onze hybride knikarmhoogwerkers in de verhuurvloot. Ze hebben een hybride aandrijving, elektrisch met een motor ter ondersteuning om bij te laden wanneer nodig. Het is ook mogelijk om bij te laden op 230V, dus volledig elektrisch werken kan.

Door het elektrisch werken zijn ze bijzonder stil in gebruik. Ideaal om mee te werken in omgevingen waar veel mensen zich ophouden. Denk aan ziekenhuizen, scholen of woonwijken. Niet alleen zijn ze stil in gebruik, je hebt ook een laag tot zeer laag brandstofverbruik. De motor is bovendien ook nog kleiner dan bij de gemiddelde knikarmhoogwerker, wat hem zelfs met motor aan stiller maakt. Met deze machine werk je duurzaam, je hebt een lage CO2 en stikstof uitstoot.

Schilders werken ermee, tijdens renovatiewerkzaamheden wordt hij ingezet en in omgevingen met veel mensen. Het grote verschil t.o.v. andere hoogwerkers zit hem met name in de aandrijving. Het is een duurzame keuze om te werken met deze hybride variant, eentje waar wij volledig achterstaan.

Hybride knikarmhoogwerkers zijn te huren bij MSR Verhuur in Spijkenisse met werkhoogte van 12 tot 28 meter.

AANHANGERHOOGWERKERS

De aanhangerhoogwerker neem je zelf mee naar de klus. Ook deze hoogwerker biedt flexibiliteit doordat hij gemakkelijk zelf te verplaatsen is. Ideaal wanneer er meerdere klussen uitgevoerd moeten worden. Onze 30 meter aanhangerhoogwerkers zijn zelfs nog vanuit de werkbak te verplaatsen.

We zien ze ingezet worden tijdens onderhoudswerkzaamheden aan de (eigen) woning, bij het herstellen van lekkages en het ophangen van reclame/signing. Het grote verschil met andere hoogwerkers is dat je deze zelf vervoert. Je bespaart dus op transportkosten. Nog een verschil met andere hoogwerkers, er moet altijd gestempeld worden.

Aanhangerhoogwerkers in Spijkenisse huren kan met werkhoogtes van 12 tot 30 meter. In de basis zijn ze uitgevoerd met elektrische aandrijving. In sommige gevallen zijn ze voorzien van generator om bij te laden.

 

 

SCHAARHOOGWERKERS

Een schaarhoogwerker huren in Spijkenisse doe je natuurlijk bij MSR Verhuur. Een schaarhoogwerker is een elektrische machine voor onderhoud of nieuwbouw van bedrijfspanden. Het platform van de schaarhoogwerker maakt dat personen naar de gewenste werkhoogte worden gebracht. Belangrijk is dat de ondergrond voldoende draagkrachtig en vlak is. Wanneer dit niet het geval is, wordt er gewerkt met stempelpoten om de schaarhoogwerker te stabiliseren voor gebruik.

Schaarhoogwerkers zijn bij uitstek geschikt voor veilig werken op hoogte binnen en in smalle ruimtes. Een schaarhoogwerker is namelijk compact, licht in gewicht, elektrisch en heel veilig. Absolute voordelen ten opzichte van andere hoogwerkers en door het formaat zijn ze eventueel gemakkelijk zelf te vervoeren op een aanhanger.

Onze schaarhoogwerkers gaan van 6 tot 14 meter hoog. We zien dat ze veel worden toegepast in de installatietechniek, bij schilderwerken en magazijnwerkzaamheden.

RUW TERREIN SCHAARHOOGWERKERS

schaarhoogwerker, msr verhuurBij werkzaamheden buiten op ruw of schuin terrein worden ruw terrein schaarhoogwerkers ingezet. Met deze schaarhoogwerkers is het mogelijk om door ruw terrein naar je werkplek te rijden, (automatisch) af te stempelen om op schuin terrein te werken en ze hebben een grote werkbak met groot hefvermogen. De oplossing voor werkzaamheden waar een groot platform benodigd is en geen vlakke ondergrond is.

De platforms van deze schaarhoogwerkers gaan tot wel 6,5 meter en met een hefvermogen van tot wel 1.000 kg is het mogelijk veel gereedschap en/of materialen mee naar boven te nemen. Deze voordelen zijn het grote verschil in vergelijking met andere hoogwerkers. Ze worden toegepast bij o.a. geveltechniek, het schilderen van grote kozijnen of het vervangen van grote kozijnen.

Een ruw terrein schaarhoogwerker huren in Spijkenisse doe je bij MSR Verhuur met werkhoogtes van 10 tot 33 meter en dieselaandrijving. Binnenkort komen ook elektrische aangedreven ruw terrein schaarhoogwerkers beschikbaar.

MASTHOOGWERKERS

masthoogwerker, msr verhuur

Masthoogwerkers zijn de kleinste type hoogwerkers, die er zijn. Het maakt ze bij uitstek geschikt om mee te werken op krappe plekken of bijvoorbeeld op verdiepingsvloeren van gebouwen. Er wordt gekozen voor het inzetten van masthoogwerkers wanneer gewerkt moet worden op plekken met beperkingen als het gaat om ruimte of gewicht.

Behalve de toepassing op smalle plekken, heeft de masthoogwerker nog andere grote voordelen. Ze zijn compact en licht gewicht. Dat maakt dat je ze in veel gevallen makkelijk zelf kan vervoeren plus in gebouwen zijn ze bijvoorbeeld gemakkelijk met de lift te verplaatsen naar de verschillende verdiepingsvloeren.

Masthoogwerkers worden o.a. toegepast bij installatiewerk op verdiepingsvloeren, werkzaamheden in fabrieken met beperkte ruimte of het schoonmaken van gebouwen binnen. Ze hebben een werkhoogte van 4,5 tot 12 meter en elektrische aandrijving of op 230V. (zonder accu)

SPINHOOGWERKERS

spinhoogwerker, msr verhuurEen spinhoogwerker is een zeer compact gestempelde hoogwerker op rupsbanden. Het grote voordeel hiervan is dat je op moeilijk bereikbare plekken kunt komen. Machines tot 20 meter werkhoogte kunnen nog door een normale deur heen!

Spinhoogwerkers worden ingezet rondom woonhuizen of kantoorpanden wanneer er geen plek is voor een knikarm- of telescoophoogwerker. Dit kan te maken hebben met onvoldoende ruimte of het gewicht. Ze worden veelal ingezet bij schilderwerken, het snoeien van bomen of bij renovatiewerkzaamheden.

Spinhoogwerkers huren in Spijkenisse kan met werkhoogtes van 15 tot 36 meter. Ze zijn beschikbaar in benzine- of dieseluitvoering of 230V (netstroom).

HOOGWERKERS OP RUPS

Hoogwerkers op rups worden toegepast op plekken waar gewerkt wordt op extreem ruw terrein. Normale telescoop-, knikarm- of schaarhoogwerkers kunnen hier niet rijden. Je hebt met hoogwerkers op rups grotere grip en tegelijkertijd lagere druk op de ondergrond.

Hoogwerkers op rups worden toegepast op ruwe terreinen tijdens het snoeien van bomen, nieuwbouw, infrawerk langs de weg en sloopwerkzaamheden. De telescoop-, knikarm- of schaarhoogwerker uitvoering hebben vergelijkbare prestaties, maar zijn uitgevoerd met rupsbanden waardoor ze een betere werking hebben op zwakke ondergrond.

Hoogwerkers op rups huren in Spijkenisse doe je bij MSR Verhuur met werkhoogtes van 10 tot 22 meter. Ze zijn voorzien van dieselaandrijving.

ZO HUUR JE EEN HOOGWERKER IN SPIJKENSSE

PRIJZEN

In onze shop vind je per hoogwerker de bruto dag- en weekprijs excl. eventuele bijkomende kosten als verzekering, transport, milieutoeslag of reiniging. We komen graag in contact met je om een gerichte prijs te maken voor het werk. Ben je een bestaande klant? Vraag dan naar jouw klanttarief. Langere periodes huren? Ook daarvoor hanteren we speciale tarieven. Vraag onze collega’s van MSR Verhuur Spijkenisse naar de mogelijkheden.

HUREN BIJ MSR VERHUUR SPIJKENISSE

Een hoogwerker huren op ons filiaal in Spijkenisse doe je gemakkelijk en snel online of bel ons direct. We hebben op al onze filialen diverse hoogwerkers staan en door de inzet van onze eigen transportdienst schakelen we snel. Een hoogwerker huren in Spijkenisse bij MSR Verhuur biedt je de mogelijkheid om in veel gevallen zelfs al de volgende dag de machine op te halen of geleverd te krijgen.

VERVOER

Wij werken met een eigen transportdienst. Van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger. Dat maakt dat wij te allen tijde snel kunnen schakelen. Wanneer je hoogwerkers huurt in Spijkenisse, behoort levering op de gewenste locatie dan ook tot de mogelijkheden.

ADVIES

Werken met goed materieel vinden wij essentieel om kwaliteit te kunnen leveren. Om die reden werken wij altijd met nieuw en/of jong materieel en gereedschap. De juiste hoogwerker voor de juiste klus is tenslotte belangrijk. Wij vragen dan ook altijd door wanneer wij een aanvraag ontvangen. We kijken en denken mee en brengen kosteloos een vrijblijvend advies uit over de inzet van het juiste materieel. Of dit nu telefonisch, online of onsite is. Op ons kun je altijd rekenen.

VEILIGHEID

Veiligheid staat te allen tijde op nummer 1. We leveren daarom gekeurde en goed onderhouden machines. Uiteraard voldoen ze aan alle veiligheidseisen. Ons team informeert je bij afhaal of levering altijd over het werken met de machine. Zowel bij het afhalen op ons filiaal Spijkenisse als bij het leveren van de hoogwerker op locatie. Nog beter voorbereiden? Volg een van onze trainingen Bediener Hoogwerker, die wij jaarlijkse meerdere malen organiseren op een van onze filialen. Meer informatie hierover lees je hier. Ook hebben wij in onze verhuurvloot veiligheidsmiddelen als vesten en vallijnen.

BETROUWBAARHEID

Onze verhuurvloot bestaat alleen uit actuele hoogwerkers, die gekeurd en goed onderhouden worden door onze Technische Dienst. Dat betekent dat je altijd verzekerd bent van jong en goed onderhouden materieel wanneer je een hoogwerker huurt in Spijkenisse. Hiermee garanderen wij te allen tijde kwaliteit.

Bovendien zijn wij VCA gecertificeerd. En waar we ook nog eens ongelofelijk trots op zijn, in 2021 leveren en adviseren wij al 25 jaar aan onze klanten.

VERZEKERING

Bij verhuur van een of meer van onze hoogwerkers bieden wij altijd een volledige verzekering aan. Lees onze verzekeringsvoorwaarden hier of vraag het een van onze collega’s bij het huren van de hoogwerker(s) in filiaal Spijkenisse.

VEREISTEN

Veiligheid staat voorop. Niet alleen bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel, maar ook bij onze klanten. Het is echter geen vereiste om in het bezit te zijn van een certificaat voor het bedienen van hoogwerkers. Dit kan echter wel een vereiste zijn bij sommige opdrachtgevers. De arbeidsinspectie en verzekeraars eisen wel dat medewerkers voldoende zijn opgeleid in het veilig werken met hoogwerkers. Plus, de bediener moet minimaal 18 jaar of ouder zijn. Dit is de verantwoordelijkheid van de werkgever.

Werken met een veiligheidsharnas is ook niet verplicht op alle hoogwerkers. Wij adviseren in het kader van de veiligheid wel altijd om hiermee te werken. Veiligheidsharnassen zijn mee te huren wanneer je een hoogwerker huurt in Spijkenisse.

Veiligheid is een serieuze zaak. Daarom organiseren wij jaarlijkse diverse malen de trainingen Bediener Hoogwerker en Bediener Heftruck. Hiermee behalen de cursisten het officiële TuV certificaat, waarmee in geheel Europa gewerkt mag worden met alle actuele hoogwerkers.

RESERVEREN HOOGWERKERS

Online reserveer je gemakkelijk en snel het gewenste materieel. Wij nemen altijd contact op voor levering om alles door te spreken, af te stemmen en te bevestigen. Wij raden wel altijd aan om twee tot drie dagen vooraf aan levering de reservering te plaatsen zodat je verzekert bent van beschikbaarheid. Uiteraard kun je bij spoedgevallen altijd op ons rekenen.

CONTACT

Hoogwerker huren? We helpen je graag verder. Een beller is altijd sneller, we staan je graag telefonisch te woord via 0181 366 000. Maar ook onze mailbox wordt de gehele dag door uitgelezen en beantwoord. Mail naar [email protected].

Spijkenisse heeft zijn naam te danken aan de spits (spijk) uitstekende neus in het water (nes), de vorm van het stuk gebied. Het is de hoofdplaats van de gemeente Nissewaard. Onder de rook van het Botlekgebied, gelegen aan de Oude Maas en het Spui, kent het een rijke industrie. MSR Verhuur Spijkenisse is gevestigd op een van de bekendste industrieterreinen van Spijkenisse, Halfweg 2.