Spinhoogwerker huren
in Ridderkerk?

Veilig werken op hoogte en tegelijkertijd geld verdienen door tijd te besparen. Je bereikt het door de inzet van spinhoogwerkers. Of het nu gaat om een makkelijk of moeilijk bereikbare plaats, door het ruime aanbod aan hoogwerkers heeft MSR Verhuur altijd een oplossing op maat in de regio Ridderkerk.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschappen.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, generatoren en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld de evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

spinhoogwerker, msr verhuur

Spinhoogwerker 15,3 mtr

Zeer compacte spinhoogwerker met een werkhoogte van 15,3 mtr., een zijdelings bereik van 6,6 mtr. en 230kg hefvermogen.

spinhoogwerker, msr verhuur

Spinhoogwerker 20,1 mtr.

Compacte spinhoogwerker met een werkhoogte van 20,1 mtr., zijdelings bereik van 9,7 mtr.

spinhoogwerker, msr verhuur

Spinhoogwerker 23,12 mtr.

Deze spinghoogwerker met een werkhoogte van 23,12 mtr. is uitermate geschikt voor werken op moeilijke locaties.

telescoophoogwerker, msr verhuur

Spinhoogwerker 25,0 mtr.

Spinhoogwerker met vele mogelijkheden. Of het nu binnen is of buiten op ruw terrein, deze hoogwerker is ideaal voor situaties waarin het uiterste gevraagd wordt van de machine.

spinhoogwerker, msr verhuur

Spinhoogwerker 26 mtr.

De Hinowa Lightlift spinhoogwerker kenmerkt zich door zijn 26 mtr. werkhoogte en hefvermogen van maar liefst 230 kg.

spinhoogwerker, msr verhuur

Spinhoogwerker 30 mtr.

Perfecte hoogwerker voor werken op zeer gevarieerde terreinomstandigheden.

spinhoogwerker msr verhuur

Spinhoogwerker 36,0 mtr.

Roterende spinhoogwerker met een werkhoogte van 36,0 mtr en een reikwijdte van bijna 16 mtr en platformcapaciteit van 200 kg.

SPINHOOGWERKERS

spinhoogwerker, msr verhuurEen spinhoogwerker is een zeer compact gestempelde hoogwerker op rupsbanden. Het grote voordeel hiervan is dat je op moeilijk bereikbare plekken kunt komen. Machines tot 20 meter werkhoogte kunnen nog door een normale deur heen!

Spinhoogwerkers worden ingezet rondom woonhuizen of kantoorpanden wanneer er geen plek is voor een knikarm- of telescoophoogwerker. Dit kan te maken hebben met onvoldoende ruimte of het gewicht. Ze worden veelal ingezet bij schilderwerken, het snoeien van bomen of bij renovatiewerkzaamheden.

Spinhoogwerkers huren in Ridderkerk kan met werkhoogtes van 15 tot 36 meter. Ze zijn beschikbaar in benzine- of dieseluitvoering of 230V (netstroom).

ZO HUUR JE EEN HOOGWERKER IN RIDDERKERK

PRIJZEN

In onze shop vind je per hoogwerker de bruto dag- en weekprijs excl. eventuele bijkomende kosten als verzekering, transport, milieutoeslag of reiniging. We komen graag in contact met je om een gerichte prijs te maken voor het werk. Ben je een bestaande klant? Vraag dan naar jouw klanttarief. Langere periodes huren? Ook daarvoor hanteren we speciale tarieven. Vraag onze collega’s van MSR Verhuur Ridderkerk naar de mogelijkheden.

HUREN BIJ MSR VERHUUR RIDDERKERK

Een hoogwerker huren op ons filiaal in Ridderkerk doe je gemakkelijk en snel online of bel ons direct. We hebben op al onze filialen diverse hoogwerkers staan en door de inzet van onze eigen transportdienst schakelen we snel. Een hoogwerker huren in Ridderkerk bij MSR Verhuur biedt je de mogelijkheid om in veel gevallen zelfs al de volgende dag de machine op te halen of geleverd te krijgen.

VERVOER

Wij werken met een eigen transportdienst. Van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger. Dat maakt dat wij te allen tijde snel kunnen schakelen. Wanneer je hoogwerkers huurt in Ridderkerk, behoort levering op de gewenste locatie dan ook tot de mogelijkheden.

ADVIES

Werken met goed materieel vinden wij essentieel om kwaliteit te kunnen leveren. Om die reden werken wij altijd met nieuw en/of jong materieel en gereedschap. De juiste hoogwerker voor de juiste klus is tenslotte belangrijk. Wij vragen dan ook altijd door wanneer wij een aanvraag ontvangen. We kijken en denken mee en brengen kosteloos een vrijblijvend advies uit over de inzet van het juiste materieel. Of dit nu telefonisch, online of onsite is. Op ons kun je altijd rekenen.

VEILIGHEID

Veiligheid staat te allen tijde op nummer 1. We leveren daarom gekeurde en goed onderhouden machines. Uiteraard voldoen ze aan alle veiligheidseisen. Ons team informeert je bij afhaal of levering altijd over het werken met de machine. Zowel bij het afhalen op ons filiaal Ridderkerk als bij het leveren van de hoogwerker op locatie. Nog beter voorbereiden? Volg een van onze trainingen Bediener Hoogwerker, die wij jaarlijkse meerdere malen organiseren op een van onze filialen. Meer informatie hierover lees je hier. Ook hebben wij in onze verhuurvloot veiligheidsmiddelen als vesten en vallijnen.

BETROUWBAARHEID

Onze verhuurvloot bestaat alleen uit actuele hoogwerkers, die gekeurd en goed onderhouden worden door onze Technische Dienst. Dat betekent dat je altijd verzekerd bent van jong en goed onderhouden materieel wanneer je een hoogwerker huurt in Ridderkerk. Hiermee garanderen wij te allen tijde kwaliteit.

Bovendien zijn wij VCA gecertificeerd. En waar we ook nog eens ongelofelijk trots op zijn, in 2021 leveren en adviseren wij al 25 jaar aan onze klanten.

VERZEKERING

Bij verhuur van een of meer van onze hoogwerkers bieden wij altijd een volledige verzekering aan. Lees onze verzekeringsvoorwaarden hier of vraag het een van onze collega’s bij het huren van de hoogwerker(s) in filiaal Ridderkerk.

VEREISTEN

Veiligheid staat voorop. Niet alleen bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel, maar ook bij onze klanten. Het is echter geen vereiste om in het bezit te zijn van een certificaat voor het bedienen van hoogwerkers. Dit kan echter wel een vereiste zijn bij sommige opdrachtgevers. De arbeidsinspectie en verzekeraars eisen wel dat medewerkers voldoende zijn opgeleid in het veilig werken met hoogwerkers. Plus, de bediener moet minimaal 18 jaar of ouder zijn. Dit is de verantwoordelijkheid van de werkgever.

Werken met een veiligheidsharnas is ook niet verplicht op alle hoogwerkers. Wij adviseren in het kader van de veiligheid wel altijd om hiermee te werken. Veiligheidsharnassen zijn mee te huren wanneer je een hoogwerker huurt in Ridderkerk.

Veiligheid is een serieuze zaak. Daarom organiseren wij jaarlijkse diverse malen de trainingen Bediener Hoogwerker en Bediener Heftruck. Hiermee behalen de cursisten het officiële TuV certificaat, waarmee in geheel Europa gewerkt mag worden met alle actuele hoogwerkers.

RESERVEREN HOOGWERKERS

Online reserveer je gemakkelijk en snel het gewenste materieel. Wij nemen altijd contact op voor levering om alles door te spreken, af te stemmen en te bevestigen. Wij raden wel altijd aan om twee tot drie dagen vooraf aan levering de reservering te plaatsen zodat je verzekert bent van beschikbaarheid. Uiteraard kun je bij spoedgevallen altijd op ons rekenen.

CONTACT

msr verhuur

Hoogwerker huren? We helpen je graag verder. Een beller is altijd sneller, we staan je graag telefonisch te woord via 0180 436 800. Maar ook onze mailbox wordt de gehele dag door uitgelezen en beantwoord. Mail naar [email protected].

Ons hoofdkantoor is gevestigd in de gemeente Ridderkerk, onder de rook van Rotterdam. Dit is tevens een van onze drie filialen van waaruit we onze verhuurvloot door geheel Nederland inzetten voor onze klanten. Een leuk weetje, Ridderkerk heeft met de A38 de kortste snelweg van Nederland.