Hybride knikarmhoogwerker huren
in Den Haag?

Veilig werken op hoogte en tegelijkertijd geld verdienen door tijd te besparen. Je bereikt het door de inzet van hybride knikarmhoogwerkers. Of het nu gaat om een makkelijk of moeilijk bereikbare plaats, door het ruime aanbod aan hoogwerkers heeft MSR Verhuur altijd een oplossing op maat in de regio Den Haag.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschappen.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaat en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

receptie, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld de evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

hoogwerker, msr verhuur

Hybride knikarmhoogwerker 17 mtr.

De HR17 Hybrid is een perfecte machine voor onderhoudswerkzaamheden bij scholen, ziekenhuizen of in woonwijken.

hoogwerker, msr verhuur

Hybride knikarmhoogwerker 17 mtr. Narrow

Veelzijdige Niftylift HR17 uitermate geschikt voor smalle doorgangen om tot maar liefst 17,20 mtr. werkhoogte te komen.

hoogwerkers, msr verhuur

Hybride knikarmhoogwerker 21 mtr.

De meest inzetbare machine is nu ook leverbaar als hybride variant met een werkhoogte van bijna 21 mtr. en een zijdelings bereik van 12,6 mtr.

productafbeelding, msr verhuur

Hybride knikarmhoogwerker 28 mtr.

Veelzijdige machine door combinatie van een dieselmotor en elektromotor. Toepasbaar in grote bedrijfshallen maar ook buiten bij scholen en zorginstellingen.

HYBRIDE KNIKARMHOOGWERKERS

hoogwerkers, msr verhuurTrots zijn wij op onze hybride knikarmhoogwerkers in de verhuurvloot. Ze hebben een hybride aandrijving, elektrisch met een motor ter ondersteuning om bij te laden wanneer nodig. Het is ook mogelijk om bij te laden op 230V, dus volledig elektrisch werken kan.

Door het elektrisch werken zijn ze bijzonder stil in gebruik. Ideaal om mee te werken in omgevingen waar veel mensen zich ophouden. Denk aan ziekenhuizen, scholen of woonwijken. Niet alleen zijn ze stil in gebruik, je hebt ook een laag tot zeer laag brandstofverbruik. De motor is bovendien ook nog kleiner dan bij de gemiddelde knikarmhoogwerker, wat hem zelfs met motor aan stiller maakt. Met deze machine werk je duurzaam, je hebt een lage CO2 en stikstof uitstoot.

Schilders werken ermee, tijdens renovatiewerkzaamheden wordt hij ingezet en in omgevingen met veel mensen. Het grote verschil t.o.v. andere hoogwerkers zit hem met name in de aandrijving. Het is een duurzame keuze om te werken met deze hybride variant, eentje waar wij volledig achterstaan.

Hybride knikarmhoogwerkers zijn te huren bij MSR Verhuur in Den Haag met werkhoogte van 12 tot 28 meter.

ZO HUUR JE EEN HOOGWERKER IN DEN HAAG

PRIJZEN

In onze shop vind je per hoogwerker de bruto dag- en weekprijs excl. eventuele bijkomende kosten als verzekering, transport, milieutoeslag of reiniging. We komen graag in contact met je om een gerichte prijs te maken voor het werk. Ben je een bestaande klant? Vraag dan naar jouw klanttarief. Langere periodes huren? Ook daarvoor hanteren we speciale tarieven. Vraag onze collega’s van MSR Verhuur Den Haag naar de mogelijkheden.

HUREN BIJ MSR VERHUUR DEN HAAG

Een hoogwerker huren op ons filiaal in Den Haag doe je gemakkelijk en snel online of bel ons direct. We hebben op al onze filialen diverse hoogwerkers staan en door de inzet van onze eigen transportdienst schakelen we snel. Een hoogwerker huren in Den Haag bij MSR Verhuur biedt je de mogelijkheid om in veel gevallen zelfs al de volgende dag de machine op te halen of geleverd te krijgen.

VERVOER

Wij werken met een eigen transportdienst. Van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger. Dat maakt dat wij te allen tijde snel kunnen schakelen. Wanneer je hoogwerkers huurt in Den Haag, behoort levering op de gewenste locatie dan ook tot de mogelijkheden.

ADVIES

Werken met goed materieel vinden wij essentieel om kwaliteit te kunnen leveren. Om die reden werken wij altijd met nieuw en/of jong materieel en gereedschap. De juiste hoogwerker voor de juiste klus is tenslotte belangrijk. Wij vragen dan ook altijd door wanneer wij een aanvraag ontvangen. We kijken en denken mee en brengen kosteloos een vrijblijvend advies uit over de inzet van het juiste materieel. Of dit nu telefonisch, online of onsite is. Op ons kun je altijd rekenen.

VEILIGHEID

Veiligheid staat te allen tijde op nummer 1. We leveren daarom gekeurde en goed onderhouden machines. Uiteraard voldoen ze aan alle veiligheidseisen. Ons team informeert je bij afhaal of levering altijd over het werken met de machine. Zowel bij het afhalen op ons filiaal Den Haag als bij het leveren van de hoogwerker op locatie. Nog beter voorbereiden? Volg een van onze trainingen Bediener Hoogwerker, die wij jaarlijkse meerdere malen organiseren op een van onze filialen. Meer informatie hierover lees je hier. Ook hebben wij in onze verhuurvloot veiligheidsmiddelen als vesten en vallijnen.

BETROUWBAARHEID

Onze verhuurvloot bestaat alleen uit actuele hoogwerkers, die gekeurd en goed onderhouden worden door onze Technische Dienst. Dat betekent dat je altijd verzekerd bent van jong en goed onderhouden materieel wanneer je een hoogwerker huurt in Den Haag. Hiermee garanderen wij te allen tijde kwaliteit.

Bovendien zijn wij VCA gecertificeerd. En waar we ook nog eens ongelofelijk trots op zijn, in 2021 leveren en adviseren wij al 25 jaar aan onze klanten.

VERZEKERING

Bij verhuur van een of meer van onze hoogwerkers bieden wij altijd een volledige verzekering aan. Lees onze verzekeringsvoorwaarden hier of vraag het een van onze collega’s bij het huren van de hoogwerker(s) in filiaal Den Haag.

VEREISTEN

Veiligheid staat voorop. Niet alleen bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel, maar ook bij onze klanten. Het is echter geen vereiste om in het bezit te zijn van een certificaat voor het bedienen van hoogwerkers. Dit kan echter wel een vereiste zijn bij sommige opdrachtgevers. De arbeidsinspectie en verzekeraars eisen wel dat medewerkers voldoende zijn opgeleid in het veilig werken met hoogwerkers. Plus, de bediener moet minimaal 18 jaar of ouder zijn. Dit is de verantwoordelijkheid van de werkgever.

Werken met een veiligheidsharnas is ook niet verplicht op alle hoogwerkers. Wij adviseren in het kader van de veiligheid wel altijd om hiermee te werken. Veiligheidsharnassen zijn mee te huren wanneer je een hoogwerker huurt in Den Haag.

Veiligheid is een serieuze zaak. Daarom organiseren wij jaarlijkse diverse malen de trainingen Bediener Hoogwerker en Bediener Heftruck. Hiermee behalen de cursisten het officiële TuV certificaat, waarmee in geheel Europa gewerkt mag worden met alle actuele hoogwerkers.

RESERVEREN HOOGWERKERS

Online reserveer je gemakkelijk en snel het gewenste materieel. Wij nemen altijd contact op voor levering om alles door te spreken, af te stemmen en te bevestigen. Wij raden wel altijd aan om twee tot drie dagen vooraf aan levering de reservering te plaatsen zodat je verzekert bent van beschikbaarheid. Uiteraard kun je bij spoedgevallen altijd op ons rekenen.

CONTACT

receptie, msr verhuurHoogwerker huren? We helpen je graag verder. Een beller is altijd sneller, we staan je graag telefonisch te woord via 070 820 03 25. Maar ook onze mailbox wordt de gehele dag door uitgelezen en beantwoord. Mail naar [email protected].

Onze vestiging in Den Haag is gevestigd op industrieterrein Zichtenburg Kerketuinen Dekkershoek op de rand van Loosduinen. Daarmee is het filiaal gunstig gelegen met de stad Den Haag en het Westland. Den Haag is de grootste Nederlandse stad stad aan de Noordzee. We zijn dan ook enorm trots dat wij in deze mooie stad gevestigd zijn.