Duurzame bouwmachines huren?

Stikstof die vrijkomt bij bouwprojecten mag niet meer buiten beschouwing worden gelaten. Uitstootreductie tijdens de bouw is daarmee een harde eis geworden. Om dit te realiseren is o.a. ander bouwmaterieel benodigd. Bekijk ons assortiment aan duurzaam bouwmaterieel.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschap.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaat en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van machines.

Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschap. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

hoogwerker, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 11,7 mtr

Knikarmhoogwerker met een werkhoogte van 11,7 mtr elektrisch. Narrow, JIB+

hoogwerker, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 12 mtr

Knikarmhoogwerker met een werkhoogte van 12 mtr elektrisch.

telescoophoogwerker, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 16 mtr

Knikarmhoogwerker met een werkhoogte van 16 mtr elektrisch.

masthoogwerker, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 12,2 mtr

Knikarmhoogwerker met een werkhoogte van 12,2 mtr hybride.

hoogwerker, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 17 mtr

Knikarmhoogwerker met een werkhoogte van 17 mtr hybride

hoogwerker, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 17 mtr Narrow

Knikarmhoogwerker met een werkhoogte van 17 mtr narrow hybride.

hoogwerkers, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 21 mtr

Knikarmhoogwerker met een werkhoogte van 21 mtr hybride.

productafbeelding, msr verhuur

Knikarmhoogwerker 28 mtr

Knikarmhoogwerker met een werkhoogte van 28 mtr hybride.

Aggregaat hybride 20.24 Lithium accu

Door een slimme samenwerking tussen accu’s en een dieselaggregaat wordt er zo slim en energiezuinig mogelijk om gegaan met energie.

Aggregaat hybride 60.45 Lithium accu

Door een slimme samenwerking tussen accu’s en een dieselaggregaat wordt er zo slim en zuinig mogelijk om gegaan met energie.

trime hybride container, msr verhuur

Aggregaat hybride

Wat zijn hier de specs van?

stationaire lichtmast, msr verhuur

Mobiele lichtmast

Mobiele lichtmast met ingebouwd accupakket 9 mtr. LED 4x300W Hybride

site carrier elektrisch, msr verhuur

Site Carrier

Site Carrier 2WD Elektrisch. Perfect energiezuinig vervoersmiddel om van A naar B te kunnen on site.

KNIKARMHOOGWERKERS ELEKTRISCH

hoogwerkers, msr verhuur

De naam zegt het al. Een knikarmhoogwerker heeft een knik in de mast. Door de knik kan gewerkt worden over bijvoorbeeld een dakrand. Het onderstel van een knikarmhoogwerker is ook nog eens compact en licht in tegenstelling tot bijvoorbeeld telescoophoogwerkers. Daardoor is het mogelijk om enkele types ook voor binnen te gebruiken.

Schilders, installateurs, loodgieters zien we ermee werken, maar ook in de renovatie is het een veelgebruikte hoogwerker. Werken op hoogte zonder te stempelen, relatief lichte machine en de knik zijn de grote voordelen van deze machine. We zien ze veel terug in woonwijken bijvoorbeeld.

De combinatie van gewicht, hoogte en zijdelings bereik maakt het een veelzijdige machine. We hebben tevens NARROW varianten, extra smalle machines die het mogelijk maken ook op smalle plekken te werken met zijdelings bereik. Knikarmhoogwerkers zijn te huren met werkhoogte van 12 tot 48 meter met voor buiten dieselaandrijving en voor binnen elektrische aandrijving. Ook voor buiten elektrische aandrijving gewenst? Bekijk ook onze hybride varianten.

KNIKARMHOOGWERKERS HYBRIDE

hoogwerkers, msr verhuurDe naam zegt het al. Een knikarmhoogwerker heeft een knik in de mast. Door de knik kan gewerkt worden over bijvoorbeeld een dakrand. Het onderstel van een knikarmhoogwerker is ook nog eens compact en licht in tegenstelling tot bijvoorbeeld telescoophoogwerkers. Daardoor is het mogelijk om enkele types ook voor binnen te gebruiken.

Schilders, installateurs, loodgieters zien we ermee werken, maar ook in de renovatie is het een veelgebruikte hoogwerker. Werken op hoogte zonder te stempelen, relatief lichte machine en de knik zijn de grote voordelen van deze machine. We zien ze veel terug in woonwijken bijvoorbeeld.

De combinatie van gewicht, hoogte en zijdelings bereik maakt het een veelzijdige machine. We hebben tevens NARROW varianten, extra smalle machines die het mogelijk maken ook op smalle plekken te werken met zijdelings bereik. Knikarmhoogwerkers zijn te huren met werkhoogte van 12 tot 48 meter met voor buiten dieselaandrijving en voor binnen elektrische aandrijving. Ook voor buiten elektrische aandrijving gewenst? Bekijk ook onze elektrisch varianten.

AGGREGATEN HYBRIDE

Energievoorziening nodig voor een project? Met onze aggregaten van 17 kVa tot 500 kVA voorzien we in de vraag naar stroom op de locatie. Door slimme koppeling genereer je op elk moment de juiste hoeveelheid energie zonder piekspanning of onderbrekingen. Aggregaten huren doe je dan ook bij MSR Verhuur. We bekijken het project gezamenlijk om tot een oplossing op maat te komen.

 

Wil je op een duurzame manier je bouwplaats voorzien van energie? Daar kunnen onze hybride aggregaten zeker in voorzien!

Door de slimme samenwerking tussen accu’s en een dieselaggregaat wordt er zo zuinig mogelijk om gegaan met energie. Daarbij leveren de zonnepanelen nog extra energie waarmee de accu’s kunnen worden opgeladen. Deze werkwijze kan een forse besparing op brandstof opleveren. Op de machine zit een aansluiting om extra zonnepanelen aan te sluiten en zo de accu’s sneller te kunnen voorzien van zonnestroom.

 

LICHTMASTEN HYBRIDE

stationaire lichtmast, msr verhuurOnze hybride lichtmasten zijn makkelijk verplaatsbaar en kunnen voorzien in 360 rondom verlichting afgeven. De lichtmast kan op verschillende manieren voorzien in verlichting. Op het ingebouwde accupakket kan de lichtmast +/- 10 uur werken. Daarna schakelt automatisch de dieselmotor bij en deze laadt de accu’s in drie uur weer op. Daarna herhaalt de cyclus zich. Dankzij deze werkwijze kan veel brandstof bespaart wordt met uitstootreductie tot gevolg. Ideaal om in te zetten op bouwplaatsen waar uitstootreductie tot een minimum beperkt wordt.

 

SITE CARRIERS

site carrier elektrisch, msr verhuur

Deze elektrische Site-Carrier is het perfecte vervoersmiddel om makkelijk en snel van A naar B te komen on site. De Site-Carrier is ook nog eens voorzien van kenteken, waardoor ook binnen de bebouwde kom ermee gereden kan worden. De wagen is tevens voorzien van een trekhaak en een laadbak met een laadvermogen van 160kg, heeft een snelheid van 55 km p/u en een range van 60-80 km per lading.

 

ZO HUUR JE BIJ MSR VERHUUR

PRIJZEN

In onze shop vind je per hoogwerker de bruto dag- en weekprijs excl. eventuele bijkomende kosten als verzekering, transport, milieutoeslag of reiniging. We komen graag in contact met je om een gerichte prijs te maken voor het werk. Ben je een bestaande klant? Vraag dan naar jouw klanttarief. Langere periodes huren? Ook daarvoor hanteren we speciale tarieven. Vraag onze collega’s van MSR Verhuur naar de mogelijkheden.

HUREN BIJ ONZE FILIALEN VAN MSR VERHUUR

Een hoogwerker huren op onze filialen doe je gemakkelijk en snel online of bel ons direct. We hebben op al onze filialen diverse hoogwerkers staan en door de inzet van onze eigen transportdienst schakelen we snel. Een hoogwerker huren bij MSR Verhuur biedt je de mogelijkheid om in veel gevallen zelfs al de volgende dag de machine op te halen of geleverd te krijgen.

VERVOER

Wij werken met een eigen transportdienst. Van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger. Dat maakt dat wij te allen tijde snel kunnen schakelen. Wanneer je hoogwerkers huurt, behoort levering op de gewenste locatie dan ook tot de mogelijkheden.

ADVIES

Werken met goed materieel vinden wij essentieel om kwaliteit te kunnen leveren. Om die reden werken wij altijd met nieuw en/of jong materieel en gereedschap. De juiste hoogwerker voor de juiste klus is tenslotte belangrijk. Wij vragen dan ook altijd door wanneer wij een aanvraag ontvangen. We kijken en denken mee en brengen kosteloos een vrijblijvend advies uit over de inzet van het juiste materieel. Of dit nu telefonisch, online of onsite is. Op ons kun je altijd rekenen.

VEILIGHEID

Veiligheid staat te allen tijde op nummer 1. We leveren daarom gekeurde en goed onderhouden machines. Uiteraard voldoen ze aan alle veiligheidseisen. Ons team informeert je bij afhaal of levering altijd over het werken met de machine. Zowel bij het afhalen op ons filialen als bij het leveren van de hoogwerker op locatie. Nog beter voorbereiden? Volg een van onze trainingen Bediener Hoogwerker, die wij jaarlijkse meerdere malen organiseren op een van onze filialen. Meer informatie hierover lees je hier. Ook hebben wij in onze verhuurvloot veiligheidsmiddelen als vesten en vallijnen.

BETROUWBAARHEID

Onze verhuurvloot bestaat alleen uit actuele hoogwerkers, die gekeurd en goed onderhouden worden door onze Technische Dienst. Dat betekent dat je altijd verzekerd bent van jong en goed onderhouden materieel wanneer je een hoogwerker huurt. Hiermee garanderen wij te allen tijde kwaliteit.

Bovendien zijn wij VCA gecertificeerd. En waar we ook nog eens ongelofelijk trots op zijn, in 2021 leveren en adviseren wij al meer dan 25 jaar aan onze klanten.

VERZEKERING

Bij verhuur van een of meer van onze hoogwerkers bieden wij altijd een volledige verzekering aan. Lees onze verzekeringsvoorwaarden hier of vraag het een van onze collega’s bij het huren van de hoogwerker(s).

VEREISTEN

Veiligheid staat voorop. Niet alleen bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel, maar ook bij onze klanten. Het is echter geen vereiste om in het bezit te zijn van een certificaat voor het bedienen van hoogwerkers. Dit kan echter wel een vereiste zijn bij sommige opdrachtgevers. De arbeidsinspectie en verzekeraars eisen wel dat medewerkers voldoende zijn opgeleid in het veilig werken met hoogwerkers. Plus, de bediener moet minimaal 18 jaar of ouder zijn. Dit is de verantwoordelijkheid van de werkgever.

Werken met een veiligheidsharnas is ook niet verplicht op alle hoogwerkers. Wij adviseren in het kader van de veiligheid wel altijd om hiermee te werken. Veiligheidsharnassen zijn mee te huren wanneer je een hoogwerker huurt.

Veiligheid is een serieuze zaak. Daarom organiseren wij jaarlijkse diverse malen de trainingen Bediener Hoogwerker en Bediener Heftruck. Hiermee behalen de cursisten het officiële TuV certificaat, waarmee in geheel Europa gewerkt mag worden met alle actuele hoogwerkers.

RESERVEREN HOOGWERKERS

Online reserveer je gemakkelijk en snel het gewenste materieel. Wij nemen altijd contact op voor levering om alles door te spreken, af te stemmen en te bevestigen. Wij raden wel altijd aan om twee tot drie dagen vooraf aan levering de reservering te plaatsen zodat je verzekert bent van beschikbaarheid. Uiteraard kun je bij spoedgevallen altijd op ons rekenen.

CONTACT

Hoogwerker huren? We helpen je graag verder. Een beller is altijd sneller, we staan je graag telefonisch te woord op een van onze filialen via 085 27 30 230. Maar ook onze mailbox wordt de gehele dag door uitgelezen en beantwoord. Mail naar [email protected], [email protected] of [email protected].