Aggregaten huren
in Den Haag?

Stroom nodig op locatie? Met een assortiment van 17 kVa tot 500 kVa hebben we vrijwel altijd de oplossing. Onze machines zijn standaard voorzien van een 3-weg aansluiting. We kijken graag gezamenlijk met jullie naar een plan om op alle plekken van het project voldoende stroom te realiseren.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschap.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

receptie, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en  gereedschap. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

generator benzine, msr verhuur

Generator benzine

Van generatoren voor het lichte werk tot generatoren van 7kVa.

generator diesel, msr verhuur

Generatoren diesel

Generatoren van 6 kVa tot 250 kVa.

Aggregaten huren in Den Haag
Energievoorziening nodig voor een project? Met onze aggregaten van 17 kVa tot 500 kVA voorzien we in de vraag naar stroom op de locatie. Door slimme koppeling genereer je op elk moment de juiste hoeveelheid energie zonder piekspanning of onderbrekingen. Aggregaten huren in Den Haag doe je dan ook bij MSR Verhuur. We bekijken het project gezamenlijk om tot een oplossing op maat te komen.

MSR Verhuur Den Haag
Onze vestiging in Den Haag is gevestigd op industrieterrein Zichtenburg Kerketuinen Dekkershoek op de rand van Loosduinen. Daarmee is het filiaal gunstig gelegen met de stad Den Haag en het Westland. Den Haag is de grootste Nederlandse stad stad aan de Noordzee. We zijn dan ook enorm trots dat wij in deze mooie stad gevestigd zijn.