VACATURE | ACCOUNTMANAGER REGIO WEST

Vacature: Accountmanager regio (Noord-) West (Den Haag e.o.)

Voor de uitbreiding van onze activiteiten in de regio Den Haag e.o. zijn wij op zoek naar een Accountmanager regio (Noord-) West (Den Haag e.o.)

Wat ga je doen?

Klanten ontmoeten! Als Accountmanager zorg je voor behoud en uitbreiding van onze verhuuractiviteiten in met name de regio Den Haag/Zoetermeer/Westland/Delft, maar ook ri Noord-Nederland. Je bent verantwoordelijk voor de klantenportefeuille van jouw regio. Wanneer klanten advies nodig hebben bellen ze jou. Je maakt offertes, volgt ze op en weet ze om te zetten in opdrachten. Je bewaakt jouw orderportefeuille en bent volledig op de hoogte van alles wat er speelt.

Naast het verder uitbouwen van je bestaande klanten, weet je ook in gesprek te komen met potentiële klanten en nieuwe relaties op te bouwen door het plegen van (koude) acquisitie en het bezoeken van projecten in de regio. Dit doe je geheel zelfstandig en in goede samenwerking met een team van enthousiaste collega’s.

Jij herkent jezelf hierin;
• Relevante werkervaring in een commercieel/technische omgeving is een pré;
• MBO4/HBO opleiding of vergelijkbare kennis of ervaring;
• Zelfstandig, ondernemend, commercieel en communicatief vaardig;
• Klantgerichte mindset;
• In het bezit van minimaal rijbewijs B;

Wij bieden jou;
• Een zelfstandige en afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf;
• Een enthousiaste en betrokken werkomgeving met leuke collega’s;
• Ruimte voor jouw ambities en ontwikkeling;
• Auto, telefoon en laptop;
• Marktconform salaris.

Over MSR Verhuur

MSR Verhuur is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. We zijn een totaalpartner voor verhuur van bouwmaterieel en gereedschap. We maken verhuur gemakkelijker en persoonlijker voor onze klanten. Dit doen we vanaf onze filialen in Ridderkerk, Den Haag en Spijkenisse of online! Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hakhamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel.

Interesse om ons team te versterken?

Solliciteer direct! Stuur jouw motivatie en CV naar [email protected].