logo, 25 jaar msr verhuur

MSR VERHUUR IS ALTIJD DICHTBIJ!

Een beller is altijd sneller vinden wij.

Om onze bellende klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we een nieuw keuzemenu bij ons algemene MSR Verhuur telefoonnummer 085 27 30 230.

Direct bellen met een van onze vijf MSR Verhuur vestigingen of met MSR Steigerbouw is natuurlijk ook altijd mogelijk. Bekijk hieronder hoe u snel iemand van ons MSR team aan de lijn krijgt.

Algemeen nummer MSR Verhuur
085 27 30 230
Toets 1 Toets 2 Toets 3 Toets 4  Toets 5 Toets 6 
Verhuur Toiletservice Steigerbouw Werkplaats Administratie Marketing
T 085 27 36 034
Snelkeuzenummers Snelkeuzenummer
1 1. Filiaal Ridderkerk 5 1. Debiteuren
T 0180 43 68 00 5 2. Overig
1 2. Filiaal Den Haag
T 070 820 03 25
1 3. Filiaal Culemborg
T 0345 530 416
1 4. Filiaal Spijkenisse
T 0181 366 000

 

Over MSR Verhuur:

Al meer dan 25 jaar is MSR Verhuur uw totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen. Wij leveren en verhuren onder andere diverse soorten hoogwerkers, verreikers, heftrucks, ruw terrein heftrucks, graafmachines, shovels, grondverzetmachines, trilplaten, site-carriers, palletwagens, stapelaars, tuingereedschap, klimmaterieel, steigerbouw, bouwliften, ladderliften, hangbruginstallaties, elektrisch (hand)gereedschap, diamant gereedschap, compressoren, luchtgereedschap, bouwplaatsinrichting, bouwplaatsbewaking, bouwhekken, rijplaten, elektrische randapparatuur, klimaatbeheersing, gasheaters, meetapparatuur, rioolcamera’s, betonbewerking, mobiele toiletten, toiletunits, schaftwagens, schaftunits, kantoorunits, verticaal transport, stroomgeneratoren, lichtmasten, verlichting, diesel aggregaten, benzine aggregaten, hybride aggregaten, aanhangwagens, autoambulance, interne transportmiddelen, schoonmaakmachines, pompen, persoonlijke veiligheid en een breed aanbod in losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw, utiliteitsbouw, sloopbedrijven, offshore, beveiliging, installatietechniek, warehousing, industrie, gebouwbeheer, overheid, onderhoud- en renovatie, asbestverwijdering, en de evenementenbranche.

Tevens zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van trainingen, veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines en gereedschappen.

Dankzij onze eigen MSR Verhuur transportdienst, kunnen wij op praktisch iedere locatie in Nederland en België bezorgen en retourhalen. Daarnaast kunt u gehuurde materialen zelf afhalen en afleveren bij onze eigen MSR Verhuur vestigingen in Den Haag (2x), Ridderkerk, Spijkenisse en Culemborg.

Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hakhamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel!