opening filiaal, msr verhuur

MSR VERHUUR OPENT VESTIGING IN SPIJKENISSE

Nieuwe MSR Verhuur vestiging in Spijkenisse

In November openen we ons vierde MSR Verhuur vestiging in: Spijkenisse!

2021 is een bijzonder jaar. Niet alleen bestaan we 25 jaar, groeien we hard met onze nieuwe divisie Toiletverhuurservice en zijn we gestart met MSR Steigerbouw van waaruit we de dienstverlening volledig in eigen beheer hebben en de kwaliteit leveren, die wij eisen van onze diensten. Ook openen we in November ons vierde filiaal in Spijkenisse.

Industrieterrein Halfweg 2 – Pascalweg 6 Spijkenisse
We vestigen ons op het bekende industrieterrein Halfweg 2 in Spijkenisse aan de Pascalweg 6. Hiermee optimaliseren wij onze dienstverlening in de Randstad onder leiding van onze nieuwe filiaalleider.

Contactgegevens filiaal Spijkenisse
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de inrichting van het nieuwe filiaal. Bijna gereed om te starten! We zijn vanaf maandag 1 november al te bereiken via 0181 366 000 of stuur een mail naar [email protected].

Over MSR Verhuur

Al meer dan 25 jaar is MSR Verhuur uw totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel, machines, transportmiddelen en industriële gereedschappen. Wij leveren en verhuren onder andere diverse soorten hoogwerkersverreikersheftrucksruw terrein heftrucksgraafmachinesshovelsgrondverzetmachinestrilplatensite-carrierspalletwagensstapelaarstuingereedschapklimmaterieelsteigerbouwbouwliftenladderliftenhangbruginstallatieselektrisch (hand)gereedschapdiamant gereedschapcompressorenluchtgereedschapbouwplaatsinrichting, bouwplaatsbewaking, bouwhekkenrijplatenelektrische randapparatuurklimaatbeheersinggasheatersmeetapparatuurrioolcamera’sbetonbewerkingmobiele toilettentoiletunitsschaftwagensschaftunitskantoorunitsverticaal transportstroomgeneratorenlichtmastenverlichtingdiesel aggregatenbenzine aggregatenhybride aggregatenaanhangwagensautoambulanceinterne transportmiddelenschoonmaakmachinespompenpersoonlijke veiligheid en een breed aanbod in losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw, utiliteitsbouw, sloopbedrijven, offshore, beveiliging, installatietechniek, warehousing, industrie, gebouwbeheer, overheid, onderhoud- en renovatie, asbestverwijdering, en de evenementenbranche.

Tevens zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van trainingen, veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines en gereedschappen.

Dankzij onze eigen MSR Verhuur transportdienst, kunnen wij op praktisch iedere locatie in Nederland en België bezorgen en retourhalen. Daarnaast kunt u gehuurde materialen zelf afhalen en afleveren bij onze eigen MSR Verhuur vestigingen in Den Haag (2x), Ridderkerk, Spijkenisse en Culemborg.

Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hakhamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel!