MSR VERHUUR OPENT FILIAAL SPIJKENISSE

In November openen we ons vierde filiaal in Spijkenisse!

2021 is een bijzonder jaar. Niet alleen bestaan we 25 jaar, groeien we hard met onze nieuwe divisie Toiletservice en zijn we gestart met MSR Steigerbouw van waaruit we de dienstverlening volledig in eigen beheer hebben en de kwaliteit leveren, die wij eisen van onze diensten. Ook openen we in November ons vierde filiaal in Spijkenisse.

Industrieterrein Halfweg 2 – Pascalweg 6 Spijkenisse
We vestigen ons op het bekende industrieterrein Halfweg 2 in Spijkenisse aan de Pascalweg 6. Hiermee optimaliseren wij onze dienstverlening in de Randstad onder leiding van onze nieuwe collega Ramon, filiaalleider Spijkenisse.

Contactgegevens filiaal Spijkenisse
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de inrichting van het nieuwe filiaal. Bijna gereed om te starten! We zijn vanaf maandag 1 november al te bereiken via 0181 366 000 of stuur en mail naar spijkenisse@msrverhuur.nl.