steigerbouw, msr verhuur

MSR VERHUUR 34 METER DE HOOGTE IN

Veilig werken op hoogte bij iconisch kantoorpand in hartje Rotterdam!

Op een geweldige locatie in hartje Rotterdam nabij de Erasmusbrug en tegenover bekende gebouwen als het Gerechtsgebouw en de Maastoren kom je dit kantoorpand tegen. Een prachtige locatie met een iconisch uitzicht op dé Skyline van Rotterdam.

Een van onze vaste klanten KOERS is een full-service partner, die zich richt op het creëren van oplossingen voor betere gebouwen. Zo ook voor dit pand in het centrum van Rotterdam, waarbij op hoogte gewerkt moet worden. Veiligheid staat hierbij voorop. KOERS vroeg ons mee te denken hierin en we ontvingen de opdracht te leveren.

Trappentoren, stalen steiger, ladderlift én schaarhoogwerker
Een PERI UP Flex trappentoren i.c.m. een stalen werksteiger van maar liefst 34 meter hoog biedt dé veilige werkplek voor de vakmensen en omgeving. De inzet van onze ladderlift maakte de opbouw van de steiger nog sneller en efficiënter. Hiermee kan begonnen worden aan de eerste fase van de werkzaamheden. Voor de tweede fase waarbij onderhoud wordt gepleegd aan de raamkozijnen wordt gebruik gemaakt van 30m schaarhoogwerkers om wederom veilig op hoogte de benodigde werkzaamheden te kunnen verrichten.