steigers, msr verhuur

MSR Verhuur bouwt met PERI

MSR Verhuur gaat samenwerken met PERI BeNeLux voor veilige steigerbouw.

MSR Verhuur is al 25 jaar een betrouwbare partner in de verhuur van bouwmaterieel en gereedschap. Steigers en trappentorens zijn een belangrijk onderdeel van ons verhuurprogramma.

Vraag naar (veilige) steigers blijft groeien
Afgelopen jaren hebben we de vraag naar een veilige werkplek op hoogte zien groeien. Wij bieden een totaalpakket van hoogwerkers tot stalen steigers om het werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Dat daarbij veiligheid en bouwen volgens officiële/wettelijke richtlijnen voorop staat, is voor ons niet meer dan normaal. Om onze dienst op het gebied van steigerbouw te verbeteren breiden we uit met een nieuwe steigerafdeling en zijn we de samenwerking aangegaan met PERI BeNeLux.

Samenwerking MSR Verhuur en PERI
Om aan de groeiende vraag naar steigers en trappentorens gehoor te kunnen geven conform onze kwaliteitseisen gaat MSR Verhuur samenwerken met PERI BeNeLux. Voor MSR Verhuur is de samenwerking met PERI een logische stap. PERI is ’s werelds grootste fabrikant van bekistingen en steigers. Veiligheid en kwaliteit staan ook voor hen hoog in het vaandel. De kwaliteit van hun product en hun expertise op complexe projecten zijn van grote meerwaarde voor ons en de projecten van onze klanten. Het steigersysteem van PERI staat voor veiligheid, kwaliteit en grote mogelijkheden om complexe constructies te kunnen bouwen. Voor ons de partner om steigerprojecten mee op te bouwen en een veilige werksituatie te garanderen. Door deze samenwerking heeft PERI een nieuwe systeemklant waarmee ze meer aanwezig zijn op de Nederlandse markt en MSR Verhuur heeft een professionele partner gevonden om mee te bouwen.

Steigerproject?
We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor jullie steigerproject met PERI. Bel 085 27 30 230.