Onze goede doelen

MSR Verhuur steunt goede doelen

Afgelopen jaren kwamen wij aan het einde van het jaar nog een keertje extra langs om je te bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking van het afgelopen jaar. Met ons nieuwe Verhuurboek onder de arm en samen alvast vooruit kijkend naar wat het nieuwe jaar brengen gaat.

Vorig jaar had niemand kunnen voorspellen wat 2020 ons zou brengen. We zitten inmiddels midden in een harde lockdown, contacten zijn tot een minimum beperkt. Dat betekent geen fysiek contactmoment, geen plaatcake en geen kleine attentie om je te bedanken.

Wat we wel doen dit jaar;

  • een kerstgroet van al onze collega’s persoonlijk! (heb je hem al gezien?) Want we wensen iedereen ondanks alles hele fijne feestdagen en vooral een gezond en succesvol 2021,
  • en we schenken dit jaar uit naam van ons team en onze klanten het eindejaarsbedrag aan drie goede doelen

Hoofdkantoor en filiaal Ridderkerk gaat voor Diergaarde Blijdorp | Wie is er niet mee groot geworden. Het is een begrip in regio Rotterdam en eigenlijk wel voor heel Nederland. En zij hebben het financieel erg moeilijk dit jaar. Inkomstenverlies door diverse sluitingen. Wij vinden dit cultureel erfgoed en daarom kiest team Ridderkerk ervoor om Diergaarde Blijdorp een financiele gift te doen om hen te ondersteunen. En we hopen dat ze weer snel open mogen!

Filiaal Culemborg kiest voor de Voedselbank Culemborg | De voedselbank is een belangrijke steunpilaar in onze samenleving voor hen die het niet breed hebben. De huidige omstandigheden maakt dat er meer huishoudens steun nodig hebben voor de Voedselbank. Wij bieden de Voedselbank steun om dit te kunnen doen.

 

Filiaal Den Haag kiest voor Stichting Ambulancewens | Stichting Ambulancewens vervult een laatste wens van immobiele terminale patiënten. Hieraan gehoor kunnen geven iets ongelofelijk moois. Het is in deze tijd moeilijk om fondsen te werven om dit te kunnen financieren. Want allerlei evenementen, die hiervoor geld binnen halen, zijn geannuleerd. Daarom kiest Den Haag voor Stichting Ambulancewens. Want die laatste wens mogelijk maken, dat gun je toch iedereen.

Namens het gehele team bedankt! Bedankt voor het vertrouwen afgelopen jaar en de fijne samenwerking. Bedankt dat we het mogelijk kunnen maken om deze drie goede doelen te kunnen steunen in deze tijden.