Even voorstellen…

Nieuwe Gezichten in ons Sales Team!

We gaan 2021 meteen goed van start met twee nieuwe gezichten. Ruud Onderwater en Roberto Kronenburg komen ons Sales team versterken in rol van accountmanager voor regio Den Haag en regio Culemborg. We hopen dat ze zich in de loop van het jaar zeker persoonlijk mogen komen voorstellen, maar we beginnen online. We stellen ze namelijk alvast graag aan jullie voor;

Ruud Onderwateraccountmanager regio Den Haag | Ruud is 1 november gestart in de rol van accountmanager regio Den Haag. Na drie jaar te hebben gewoond en gewerkt in Spanje, heeft hij er voor gekozen terug te komen naar Nederland. Ondanks dat hij helemaal nieuw is in de branche, ontving hij een warm ontvangst door collega’s en klanten.
“Ik ben erg blij dat ik een rol mag hebben in dit hechte en familiare bedrijf die vooral de focus en aandacht bij de klant legt. Dit past helemaal bij mij en waar ik voor sta. Ik heb er zin in en kijk er naar uit jullie te ontmoeten en te adviseren.”

Roberto Kronenburgaccountmanager regio Utrecht | Met jarenlange ervaring in de verhuur van machines in de bouw en industrie heeft Roberto nu een nieuwe uitdaging in de generieke verhuur van machines en Bouwplaatsinrichting. Met zijn kennis en ervaring een echte toevoeging voor het team van MSR Verhuur om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Vanaf 1 januari gaat Roberto aan de slag in de regio Utrecht als accountmanager.