nieuwe materialen, msr verhuur

Verhuurvloot weer uitgebreid

Onze verhuurvloot blijft groeien!

Onze klanten staan niet stil en wij ook niet. We hebben flink geïnvesteerd in nieuw materieel en de afgelopen weken zijn veel nieuwe machines geleverd, die inmiddels allemaal in de Verhuur staan.

We zijn er trots op dat we zo hard werken aan uitbreiding van onze verhuurvloot om daarmee onze klanten optimaal te kunnen bedienen met het beste materieel. En dat delen we graag. Dat doen we dus ook 🙂 Dit is er nieuw;

schaftwagen, msr verhuurSchaftwagen snelverkeer met opslagruimte en chemisch toilet
In totaal hebben we vier nieuwe schaftwagens, snelverkeer, met opslagruimte en chemisch toilet. Deze schaftwagens plaatsen we veelal op bouwplaatsen of schilderwerken.

Telescoophoogwerker 21 mtr.
Uitbreiding van onze telescoophoogwerkers met deze robuuste hoogwerker incl. JIB met een werkhoogte 21 mtr. Perfect bij zware klussen zoals constructiewerkzaamheden.

Telescoophoogwerker 28 mtr.
Onze hoogwerkers zijn uitgebreid met nog eens twee telescoophoogwerkers met een werkhoogte van 28 mtr. Deze telescoophoogwerker heeft unieke eigenschappen die maken dat het werk zo snel mogelijk voltooid kan worden. Een korf van 2,44 mtr. breed, 230V in de werkbak, uitschuifbare JIB voor een beter bereik van lastige plekken en een hefvermogen van 350 kg. Ideaal voor glazenwassers om volgens een vaste rechte lijn naar beneden te werken middels de X/Y-functie.

Autohoogwerker 24 mtr.
Een nieuwe autohoogwerker met knikarm en een werkhoogte van 24 mtr. Een autohoogwerker is de ideale oplossing wanneer op meerdere plekken werk gedaan moet worden op hoogte. Doordat de hoogwerker zelf te vervoeren is wanneer je in bezit bent van het B-rijbewijs, biedt het flexibiliteit plus je bespaart flink op transportkosten.

Masthoogwerker 8 mtr.
Twee nieuwe masthoogwerkers zijn toegevoegd aan onze verhuurvloot met een werkhoogte van 8 mtr. Masthoogwerkers zijn de kleinste type hoogwerkers, die er zijn. Het maakt ze bij uitstek geschikt om mee te werken op krappe plekken of bijvoorbeeld verdiepingsvloeren van gebouwen. Ze zijn compact en licht en kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk mee de lift in.

Mobiele toiletten – we breiden verder uit!
Dat ook toiletcabines tot ons verhuurprogramma behoren is bekend. Al jaren verzorgen wij toiletcabines voor o.a. de bouw en evenementen. Wij vinden schone toiletcabines van groot belang. Om dat waar te kunnen maken hebben we wederom nieuwe toiletten toegevoegd aan ons verhuurprogramma. Plus, ook de schoonmaak van onze toiletten verzorgen we nu geheel zelf. Zo garanderen wij frisse en schone toiletten.

Ladderlift 18 en 26 mtr.
Ladderliften worden gebruikt voor het transporteren van dakrollen, bouwmaterialen, meubels etc. Ze behoren tot onze populairste verhuuritems. Om die reden hebben we onze vloot verder uitgebreid met nog eens twee ladderliften 18 mtr. en een ladderlift 26 mtr.

Heftruck 2,5t elektrisch
Nog eentje erbij. Met deze krachtpatser met een hefvermogen van 6,20 meter verplaats je gemakkelijk materialen van a naar b.