banner, msr verhuur

VACATURES BIJ MSR

Groei mee met Ons Familiebedrijf!

We groeien door! Ons familiebedrijf kent niet alleen al 25 jaar ervaring, maar inmiddels ook drie filialen. We zijn een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen. En dat doen we vanuit Ridderkerk, Den Haag én Culemborg met een team van enthousiaste en betrokken collega’s. En we blijven groeien en daarvoor hebben we meer enthousiaste collega’s nodig.

Wil jij met ons mee groeien?
We zijn op zoek naar vijf nieuwe collega’s, die met ons mee willen groeien;

Coördinator Technische Dienst – Filiaal Ridderkerk
Monteur Mobiele Werktuigen – Filiaal Ridderkerk
Chauffeur BE – Filiaal Culemborg
Commercieel Technisch Adviseur regio Den Haag
Commercieel Technisch Adviseur regio Utrecht

We komen graag in contact met je!
Ben jij of ken jij de geschikte kandidaat? We ontvangen je graag voor een kop koffie op één van onze filialen om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Stuur ons jouw CV en een korte motivatie naar [email protected] en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.