telescoophoogwerker, msr verhuur

Werken op 43m hoogte!

Nieuwste Aanwinsten bij MSR Verhuur

Een van onze nieuwste aanwinsten is de JLG Telescoophoogwerker met een werkhoogte van maar liefst 43 meter. Hij brengt je waar je moet werken en door de draaibare JIB ook nog eens op de meest onbereikbare plaatsen. Om de hoek werken kan bijvoorbeeld met gemak. Deze telescoophoogwerker wordt veel ingezet in de bouw, bij gevelreiniging en bijvoorbeeld bij het schilderen van kerktorens waar je rondom overal makkelijk bij kan door deze inzet van deze gigant met JIB.

Nog meer nieuwe aanwinsten…
Niet alleen leveren we goed onderhouden en gekeurd materieel en gereedschappen, maar in veel gevallen ook nieuw materieel. Zo blijven we up to date en ben je verzekerd van goed en eigentijds materieel plus voor alle vragen een oplossing!

– Manitou 220TJ+ –

Zo is de Manitou 220TJ+ een nieuwe machine op de markt. Ten opzichte van andere 22m telescopen heeft hij standaard een hefvermogen van 350kg, 230V in de werkbak en is hij 4x4x4 aangedreven (4 wielen rijden, 4 wielen aangedreven, 4 wielen gestuurd). Echt een een wereldmachine waarvan wij er een aantal in onze vloot hebben opgenomen.

 

 

– Bobcat S70 en S450 –
Ook nieuw zijn de schrankladers Bobcat S70 en S450. De Bobcat S70 is extra smal waardoor smalle paden en moeilijk bereikbare plaatsen ook bereikbaar worden voor werken met een schranklader. De Bobcat S450 is ook nog eens uitgevoerd met een roetfilter. Daardoor weet deze ook de weg te vinden op de petrochemie. Beiden zijn voorzien van volle banden en verkrijgbaar met palletvorken, knijpbak en dichte bak.

– LED Lichtmasten 9m –
Naast de bekende functionaliteiten en simpele bediening, die je mag verwachten van een lichtmast hebben ze nog enkele handige eigenschappen. Zo gaan deze LED Lichtmasten tot wel 9 meter hoog. Er is een stroomaansluiting om het overtollige vermogen van de motor te kunnen gebruiken en ze zijn zelf te verrijden met een B+E rijbewijs (936kg).

 

– Shovels 1,5t en 2,5t –
Nu ook beschikbaar; de 1,5t en 2,5t shovels. Hiermee hebben wij een lichtwendbare shovel met volumebak (1,5t) in de verhuur, voorzien van een puinbak met inlegvel en palletvorken.

Wat we nog meer hebben?
Bekijk ons volledige verhuurprogramma hier.