tekenen, contract, msr verhuur

BEDRIJFSOPVOLGING MSR VERHUUR

Nick van Zwieteren Neemt Aandelen MSR Verhuur Over

Na 10 jaar werkzaam zijn geweest bij MSR Verhuur, heeft Nick van Zwieteren met terugwerkende kracht per 01-01-2018 de aandelen van MSR Verhuur overgenomen van zijn vader Hans van Zwieteren. Het bedrijf dat hij in 1996 oprichtte als Materieel Service Rotterdam.
“Vanwege de groei die we de laatste jaren meemaken en het gunstige economische klimaat hebben we gezamenlijk besloten dat het nu een mooi moment is om de aandelen over te dragen van vader op zoon”. Hans van Zwieteren blijft zeker nog een aantal jaren werkzaam binnen MSR Verhuur. Zijn focus ligt steeds meer op commercieel onderhouden en adviseren van relaties.

Samenwerking
Met het aanblijven van Hans blijft de succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren in stand. De mix tussen jarenlange ervaring van een leven lang in de verhuur, samen met nieuwe inzichten van de nieuwe generatie maakt het mogelijk dat we de laatste jaren verdrievoudigd zijn in omzet, van 1 naar 3 locaties zijn gegaan en flink hebben kunnen investeren in onze verhuurvloot.

Klaar voor de toekomst
In deze nieuwe situatie verwachten wij ook de komende jaren flink door te blijven groeien. Het is onze missie om huren leuk en gemakkelijk te maken. Daarvoor ontwikkelen we op de achtergrond een vernieuwde website en werken we aan digitalisering van onze processen. In combinatie met betrokken medewerkers en een kwalitatieve verhuurvloot kunt u bij MSR Verhuur terecht voor al uw materieelvragen voor korte en lange termijn.