steiger, steigerbouw, msr verhuur

NIEUW STEIGERMATERIAAL VOOR VESTIGING CULEMBORG

ASC Groep Introduceert Nieuw Materieel

Afgelopen week werd door ASC Groep het rolsteiger geleverd voor de nieuwe vestiging in Culemborg. Met de nieuwe vestiging stappen we volledig over op nieuw materieel met de AGS-voorloopleuning.

Per 1 januari zijn de regels voor het opbouwen van rolsteiger veranderd, waardoor een nieuwe wijze van opbouwen verplicht is geworden. Voor de bestaande vestigingen hebben wij montage-voorloopleuningen toegevoegd aan de rolsteigers. Deze worden tijdens de montage per slag meegenomen en uiteindelijk bovenin het steiger als leuning gebruikt. Het AGS- systeem bestaat uit voorloopleuningen die gemonteerd worden en gelijk dienst doen als schoren en zo kunnen blijven zitten tijdens het gebruik van het steiger.

Gevolg hiervan is een gewijzigde manier van monteren van aluminium rolsteiger. Via bijgaande link vindt u een brochure over het gebruik en de regels omtrent de nieuwe voorloopleuningen.