schaftwagen, msr verhuur

NIEUWE SCHAFTWAGENS VOOR VAN DER ENDE INFRASTRUCTURE

Comfortabele Schaftwagens met Ingebouwd Toilet

Van der Ende is één van de grootste specialisten in Nederland voor het beschermen van staal tegen corrosie. Het familiebedrijf doet dit al 3 generaties lang. Het bedrijf heeft een aantal teams die het hele jaar door kleinere opdrachten uitvoeren. Hiervoor gebruikten zij altijd een schaftwagen met los toilet. Dit levert vaak een hoop gedoe op met het verplaatsen van het toilet, die vaak niet mee kan met het transport van de schaftwagen en dus een paar dagen later aan komt.

De simpele oplossing bleek een schaftwagen met ingebouwd toilet. In de gesprekken kwam naar voren dat Van der Ende wel interesse had in twee wagens in in huisstijl en diverse aanpassingen. Zo zijn de wagens voorzien van gas- en elektrakachels, gastelletje, klepkast, ingebouwde banken en diverse extra stopcontacten. De wagens worden voor langere periode gehuurd bij MSR Verhuur, in de zomer- en winterperiode verzorgen wij de stalling en onderhoud. Uiteraard wordt ook de wekelijkse reiniging van de chemische toiletten georganiseerd.

Wilt u meer informatie over het huren van schaftwagens of ander materieel voor langere termijn? Neem dan contact op met onze verhuurafdeling!