Toiletten huren in Den Haag?

Toiletten huren voor korte en langere periodes. Voor de bouw of voor evenementen. Van toiletcabines tot plaskruizen tot schaftwagens met toilet. Je huurt het bij MSR Verhuur Den Haag. Niet alleen de verhuur, maar ook de reiniging regelt MSR Verhuur Den Haag met haar eigen team. Want een schoon toilet vinden wij van groot belang.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaat en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

receptie, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriele gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

chemische toiletten, msr verhuur

Chemisch toilet

Chemisch toilet huren compleet met reiniging, eenmaal per week.

chemische toiletten, msr verhuur

Chemisch toilet evenementen

Chemisch toilet huren inclusief transport en eindschoonmaak speciaal voor evenementen.

plaskruis, msr verhuur

Plaskruis

Plaskruis huren voor evenementen. Inhoud is max. 450 liter, geschikt voor 1500 plasbeurten.

container, msr verhuur

Toiletunits 3×3

Voor langdurige projecten of evenementen verhuren wij deze toiletunits, geschikt voor zowel heren als dames. Voorzien van verlichting en verwarming.

Toiletten huren
Op welk project of evenement je ook bent, de aanwezigheid van toiletten is van belang. Toiletten huren in Den Haag doe je bij MSR Verhuur. Van chemisch toilet inclusief wekelijkse reiniging voor bijvoorbeeld een bouwproject tot chemisch toilet of plaskruis voor evenementen inclusief transport en eindreiniging.

Langere huurperiodes?
Ook dat is mogelijk. Hiervoor hebben we ook in ons verhuurprogramma complete toiletunits, geschikt voor zowel heren als dames, met verlichting en verwarming. We denken graag met je mee wat voor jouw project de beste oplossing is.

Reiniging
Een schoon toilet vinden wij van groot belang. Daarom verzorgen wij dit geheel zelf met ons eigen team. Dit doen we wekelijks.

Onze vestiging in Den Haag is gevestigd op industrieterrein Zichtenburg Kerketuinen Dekkershoek op de rand van Loosduinen. Daarmee is het filiaal gunstig gelegen met de stad Den Haag en het Westland. Den Haag is de grootste Nederlandse stad stad aan de Noordzee. We zijn dan ook enorm trots dat wij in deze mooie stad gevestigd zijn.