Heftruck huren
in Den Haag?

Voor het transporteren van materialen is de heftruck een ideaal hulpmiddel. Bij MSR Verhuur huur je diverse heftrucks. Voor binnen huur je een van onze elektrische uitvoering heftrucks, die zeer geschikt zijn voor het werk inpandig. Maar in ons verhuurprogramma hebben we ook heftrucks op gas/LPG of diesel.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaat en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

receptie, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriele gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

heftruck, msr verhuur

Heftruck 1,5 ton elektrisch

Wendbare elektrische heftrucks van Still. Alle elektrische heftrucks worden geleverd met een volle accu en bijbehorende acculader (32A).

heftruck, msr verhuur

Heftruck 2,5 ton gas/LPG

Heftruck 2,5 ton gasuitvoering op witte non-markingbanden. Al onze gasheftrucks worden geleverd met een extra gasfles.

manitou, herftruck, msr verhuur

Heftruck 2,5 ton diesel

Heftruck met dieselmotor en een maximaal hefvermogen van 2,5 ton. Geleverd met volle dieseltank. Niet geschikt voor afgesloten ruimtes.

manitou, herftruck, msr verhuur

Heftruck 2,5 ton electrisch

Wendbare heftruck 2,5 ton electrisch. Alle electrische heftrucks worden geleverd met een volle accu en bijbehorende acculader (32A).

manitou, herftruck, msr verhuur

Heftruck 3,5 ton diesel

Heftruck met dieselmotor en een maximaal hefvermogen van 3,5 ton. Geleverd met een volle dieseltank. Niet geschikt voor afgesloten ruimtes.

manitou, herftruck, msr verhuur

Heftruck 3,5 ton gas/LPG

Heftruck 3,5 ton gasuitvoering. Al onze gasheftrucks worden geleverd met een extra gasfles.

Transportmiddelen
Om materialen snel en verantwoord te verplaatsen huur je bij MSR Verhuur Den Haag diverse machines. Voor het kleine werk zijn er wendbare middelen die met de hand te gebruiken zijn zoals kruiwagens en palletwagens. Maar ook diverse aanhangers voor vervoer over de de weg. En voor het zware werk hebben we heftrucks en verreikers in ons verhuurprogramma. Een heftruck huren in Den Haag doe je gemakkelijk en snel bij MSR Verhuur. We denken graag met je mee over de beste hulpmiddelen voor het project.

Langere huurperiodes?
Een project waarvoor er langere huurperiodes gewenst zijn voor de heftruck? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij MSR Verhuur in Den Haag.

Onze vestiging in Den Haag is gevestigd op industrieterrein Zichtenburg Kerketuinen Dekkershoek op de rand van Loosduinen. Daarmee is het filiaal gunstig gelegen met de stad Den Haag en het Westland. Den Haag is de grootste Nederlandse stad stad aan de Noordzee. We zijn dan ook enorm trots dat wij in deze mooie stad gevestigd zijn.