Generatoren huren
in Ridderkerk?

Stroom nodig op locatie? Met een assortiment van 17 kVa tot 500 kVa hebben we vrijwel altijd de oplossing. Onze machines zijn standaard voorzien van een 3-weg aansluiting. We kijken graag gezamenlijk met jullie naar een plan om op alle plekken van het project voldoende stroom te realiseren.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, generatoren en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

receptie, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriele gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, generatoren en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

generator benzine, msr verhuur

Generator benzine

Van generatoren voor het lichte werk tot generatoren van 7kVa.

generator diesel, msr verhuur

Generatoren diesel

Generatoren van 6 kVa tot 250 kVa.

Generatoren huren in Ridderkerk
Energievoorziening nodig voor een project? Met onze generatoren van 17 kVa tot 500 kVA voorzien we in de vraag naar stroom op de locatie. Door slimme koppeling genereer je op elk moment de juiste hoeveelheid energie zonder piekspanning of onderbrekingen. Generatoren huren in Ridderkerk doe je dan ook bij MSR Verhuur. We bekijken het project gezamenlijk om tot een oplossing op maat te komen.

MSR Verhuur Ridderkerk
Ons hoofdkantoor is gevestigd in de gemeente Ridderkerk, onder de rook van Rotterdam. Dit is tevens een van onze drie filialen van waaruit we onze verhuurvloot door geheel Nederland inzetten voor onze klanten. Een leuk weetje, Ridderkerk heeft met de A38 de kortste snelweg van Nederland.