Dakrandbeveiliging huren
in Spijkenisse?

Veilig werken op een (plat) dak doe je met dakrandbeveiliging. Dakrandbeveiliging kent een eenvoudige montage en verankering is niet nodig. Met ons snelbouwsysteem ben je snel verzekerd van een veilige werkomgeving.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaat en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

receptie, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriele gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

dakrandbeveiliging, msr verhuur

Dakrandbeveiliging

Dakrandbeveiliging t.b.v. een plat dak. Een snelbouwsysteem bestaande uit aluminium staanders, contragewichten en liggers van 3 meter.

leuninghouder, msr verhuur

Leuninghouder

Leuninghouder voor betonnen vloer, instelbaar tot 41 cm vloerdikte.

logo msr verhuur

RSS-dakrandbeveiliging

Dakrandbeveiliging t.b.v. veilig werken op een (plat) dak.

Dakrandbeveiliging huren in Spijkenissse
Veilig werken op een (plat) dak doe je met dakrandbeveiliging. Dakrandbeveiliging kent een eenvoudige montage en verankering is niet nodig. Plus, met het snelbouwsysteem ben je snel verzekerd van een veilige werkomgeving. Dakrandbeveiliging huren in Spijkenisse doe je natuurlijk bij MSR Verhuur Spijkenisse. Wij denken graag met je mee en brengen een advies uit voor de beste opstelling.

MSR Verhuur Spijkenisse
Spijkenisse heeft zijn naam te danken aan de spits (spijk) uitstekende neus in het water (nes), de vorm van het stuk gebied. Het is de hoofdplaats van de gemeente Nissewaard. Onder de rook van het Botlekgebied, gelegen aan de Oude Maas en het Spui, kent het een rijke industrie. MSR Verhuur Spijkenisse is gevestigd op een van de bekendste industrieterreinen van Spijkenisse, Halfweg 2.