Dakrandbeveiliging huren
in Den Haag?

Veilig werken op een (plat) dak doe je met dakrandbeveiliging. Dakrandbeveiliging kent een eenvoudige montage en verankering is niet nodig. Met het snelbouwsysteem ben je snel verzekerd van een veilige werkomgeving.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaat en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

receptie, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriele gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

dakrandbeveiliging, msr verhuur

Dakrandbeveiliging

Dakrandbeveiliging t.b.v. een plat dak. Een snelbouwsysteem bestaande uit aluminium staanders, contragewichten en liggers van 3 meter.

leuninghouder, msr verhuur

Leuninghouder

Leuninghouder voor betonnen vloer, instelbaar tot 41 cm vloerdikte.

logo msr verhuur

RSS-dakrandbeveiliging

Dakrandbeveiliging t.b.v. veilig werken op een (plat) dak.

Dakrandbeveiliging huren in Den Haag
Veilig werken op een (plat) dak doe je met dakrandbeveiliging. Dakrandbeveiliging kent een eenvoudige montage en verankering is niet nodig. Plus, met het snelbouwsysteem ben je snel verzekerd van een veilige werkomgeving. Dakrandbeveiliging huren in Den Haag doe je natuurlijk bij MSR Verhuur. Wij denken graag met je mee en geven advies voor de beste opstelling.

MSR Verhuur Den Haag
Onze vestiging in Den Haag is gevestigd op industrieterrein Zichtenburg Kerketuinen Dekkershoek op de rand van Loosduinen. Daarmee is het filiaal gunstig gelegen met de stad Den Haag en het Westland. Den Haag is de grootste Nederlandse stad stad aan de Noordzee. We zijn dan ook enorm trots dat wij in deze mooie stad gevestigd zijn.