Bouwhekken huren
in Ridderkerk?

Het inrichten van een veilige werkplaats is de basis van ieder project. Bouwhekken dragen bij aan een veilige werkomgeving. Niet alleen hou je onbevoegden op afstand en zorg je ervoor dat medewerkers hun werk goed kunnen doen, maar je stelt ook materiaal en materieel veilig. Bij MSR Verhuur in Ridderkerk huur je de bouwhekken die nodig zijn voor het project.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

receptie, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriele gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

bouwhek, msr verhuur

Bouwhek

Bouwhek met voet en klem met een lengte van 3,50 meter.

bouwhekzeil, msr verhuur

Bouwhekzeil

Bouwhekzeil zwart, brandvertragend.

bouwhek poortwiel, msr verhuur

Bouwhek poortwiel

Poortwiel voor een bouwhek op locatie.

bouwhek poortscharniet, msr verhuur

Bouwhek poortscharnier

Poortscharnier voor een bouwhek op locatie.

bouwhekken, msr verhuur

Bok

Een bok t.b.v. bouwhekken.

opzetframe nooduitgang, msr verhuur

Opzetframe Nooduitgang

Opzetframe Nooduitgang voor bouwhekken.

Bouwhekken huren in Ridderkerk
Het inrichten van een veilige werkplaats is de basis van ieder project. Bouwhekken dragen bij aan een veilige werkomgeving. Ze worden ingezet op- en rondom bouwlocaties. Of dit nu op afgelegen locaties, steden of nieuwbouwterreinen is.

Bouwhekken hebben diverse functies. Met bouwhekken breng je duidelijke scheidingslijnen aan, je houdt onbevoegden op afstand, je maakt routes herkenbaar en ze zorgen ervoor dat medewerkers hun werk goed kunnen doen. En je stelt je materiaal en materieel veilig. Bouwhekken huren in Ridderkerk doe je gemakkelijk en snel bij MSR Verhuur Ridderkerk.

MSR Verhuur Ridderkerk
Ons hoofdkantoor is gevestigd in de gemeente Ridderkerk, onder de rook van Rotterdam. Dit is tevens een van onze drie filialen van waaruit we onze verhuurvloot door geheel Nederland inzetten voor onze klanten. Een leuk weetje, Ridderkerk heeft met de A38 de kortste snelweg van Nederland.