voordeur, msr verhuur den haag

VESTIGING MSR DEN HAAG VERBOUWD

Vernieuwing bij MSR Verhuur: Ridderkerk en Den Haag ondergaan opknapbeurt!

Blijven vernieuwen. Dat doen wij niet alleen in ons verhuurprogramma waarin we bewust kiezen om alleen te werken met jong of gloednieuw materieel, maar ook op onze filialen.

Start in Ridderkerk
Sinds 2008 zijn we gevestigd aan de Nikkelstraat in Ridderkerk. Tijd voor een opknapbeurt. Afgelopen winter begonnen we in Ridderkerk met het opknappen van de kantoren boven, de plafonds en het vernieuwen van de raamkozijnen. Ook de kantoren en de entree beneden staan in de planning, maar filiaal Den Haag voorzien we als eerste van een vernieuwde entree.

Filiaal Den Haag verbouwd
Afgelopen weken zijn de entree, de kantoren en de kantine volledig gestript en opnieuw opgebouwd tot frisse en eigentijdse ruimtes waarin we onze klanten en leveranciers met plezier en trots ontvangen. Nieuwe beglazing, kozijnen in de verf, voegwerk vernieuwd, nieuwe elektra, nieuw klimaatsysteem, nieuw keukenblok, nieuwe vloeren, gestucte muren. Fase 1 van dit project is zo goed als klaar. We zijn dus nog niet klaar, maar we kunnen niet wachten om het resultaat tot nu toe al te laten zien! Heb jij het al gezien?

Fase 2 verbouwing filiaal Den Haag
Maar we zijn er nog niet! Fase 2 gaat medio september dit jaar van start waarin ook het sanitair volledig wordt vervangen als ook een volledig nieuwe gevel wordt aangebracht.