Rolsteigers huren
in Culemborg?

Rolsteigers worden dagelijks gebruikt bij allerlei werkzaamheden. Een rolsteiger maakt veilig werken op hoogte mogelijk. De grote variëteit aan maten en uitvoeringen maakt dat voor ieder project rolsteigers toepasbaar zijn. Bekijk de mogelijkheden en huur de benodigde rolsteigers voor het project. Advies nodig? We denken graag met je mee.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, generatoren en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

receptie, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriele gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, generatoren en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

rolsteiger, msr verhuur

Rolsteigers smal

Aluminium rolsteigers met diverse vloerhoogtes en platformlengtes en smalle frames van 0,75 m.

rolsteiger, msr verhuur

Rolsteigers breed

Aluminium rolsteigers met diverse vloerhoogtes en platformlengtes en brede frames van 1,35 m.

koppelstukken steigers, msr verhuur

Rolsteiger accessoires

Accessoires voor zowel smalle als brede rolsteigers.

Rolsteigers huren in regio Culemborg
Veilig werken op hoogte doe je o.a. met rolsteigers. Rolsteigers worden dagelijks gebruikt bij allerlei werkzaamheden. Rolsteigers huren in de regio Culemborg doe je bij MSR Verhuur. De grote variëteit aan maten en uitvoeringen maakt dat voor ieder project rolsteigers toepasbaar zijn. Zeker zijn van de juiste keuze rolsteiger? Wij geven graag advies bij het maken van de juiste keuze.

MSR Verhuur Culemborg
In de Betuwe vind je een van onze filialen in de stad Culemborg. Van een kleine handelsstad aan de Lek staat Culemborg nu bekend als gezellige stad van omvang met veel mogelijkheden en en rijke historie. Onze vestiging in Culemborg is gevestigd op bedrijventerrein Pavijen.