Betrouwbare partner in steigerbouw?

MSR Steigerbouw is jullie betrouwbare partner op het gebied van steigerbouw. Steigerbouw is niet nieuw in het verhuurprogramma van MSR Verhuur. We hebben afgelopen jaren de vraag naar steigers zien groeien als ook het vertrouwen van onze klanten in onze expertise op het gebied van steigerbouw. Om aan de groeiende vraag te blijven voldoen en de kwaliteit te leveren, die je van ons gewend bent, is MSR Steigerbouw gestart. De steigerbouw is nu volledig in eigen beheer, waardoor we net als onze steigers flexibel zijn om te blijven voldoen aan de vraag en kwaliteit te kunnen garanderen.

Over MSR Steigerbouw

MSR Steigerbouw is onderdeel van MSR Verhuur. Een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschap met 25 jaar ervaring.
Wij leveren onder andere steigers, hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaat en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

steigerbouw, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Steigerbouw is onderdeel van MSR Verhuur. Een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriele gereedschappen. Wij leveren onder andere steigers, hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, aggregaten en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

steiger, msr verhuur

Stalen steiger PERI UP Flex

Uiterst flexibele steiger met een hoge belastbaarheid.

stalen steiger, msr verhuur

Stalen steiger PERI UP Easy

Een gemakkelijk en snel te monteren stalen gevelsteiger.

STALEN STEIGERS

Veilige steigers zijn onmisbaar wanneer op hoogte gewerkt wordt. De steiger dient niet alleen een veilige werkplek te bieden, maar ook een hoge belastbaarheid te hebben en tegelijkertijd licht in gewicht te zijn. Onze steigers voldoen aan al deze voorwaarden en meer. Zo zijn ze ook nog eens flexibel inzetbaar bij ieder project en worden door ons eigen team van experts niet alleen op maat uitgewerkt, maar ook gemonteerd en gedemonteerd.

ZO HUUR JE EEN STALEN STEIGER

PRIJZEN

Steigers ontwerpen, monteren en demonteren wij altijd op maat. Benieuwd naar onze prijzen voor jullie project? We komen graag in gesprek om een offerte op maat te maken. Vraag onze collega’s van MSR Steigerbouw naar de mogelijkheden.

HUREN BIJ MSR STEIGERBOUW

Een stalen steiger nodig voor jouw project? We kijken graag met jullie mee naar het project en de mogelijkheden voor de beste en meest veilige toepassing.

VERVOER

Wij werken met een eigen transportdienst. Van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger. Dat maakt dat wij te allen tijde snel kunnen schakelen. Wanneer je stalen steigers huurt bij MSR Steigerbouw, behoort levering op de gewenste locatie dan ook tot de mogelijkheden.

ADVIES

Werken met goed materieel en experts in hun vakgebied vinden wij essentieel om kwaliteit te kunnen leveren. Om die reden werken wij altijd met nieuw en/of jong materieel en gereedschap en ervaren steigermeesters. De juiste steiger voor de juiste klus is tenslotte belangrijk. Wij vragen dan ook altijd door wanneer wij een aanvraag ontvangen. We kijken en denken mee en brengen kosteloos een vrijblijvend advies uit over de inzet van het juiste materieel. Of dit nu telefonisch, online of onsite is. Op ons kun je altijd rekenen.

VEILIGHEID

Veiligheid staat te allen tijde op nummer 1. We leveren daarom altijd gekeurde en goed onderhouden steigers en machines. Uiteraard voldoen ze aan alle veiligheidseisen. Ons team informeert je na montage altijd over het gebruik van de steiger en we werken o.a. met de vereiste steigerkaarten. Wij werken geheel conform de wettelijke richtlijnen wat betreft steigerbouw. Ook hebben wij in onze verhuurvloot veiligheidsmiddelen als vesten en vallijnen.

BETROUWBAARHEID

Onze verhuurvloot bestaat alleen uit actueel materieel en materiaal, die gekeurd en goed onderhouden worden door onze Technische Dienst. Dat betekent dat je altijd verzekerd bent van jong en goed onderhouden materieel en materiaal wanneer je een steiger huurt. Hiermee garanderen wij te allen tijde kwaliteit.

Bovendien zijn wij VCA gecertificeerd. En waar we ook nog eens ongelofelijk trots op zijn, in 2021 leveren en adviseren wij al 25 jaar aan onze klanten.

VERZEKERING

Bij verhuur van een of meer van onze steigers bieden wij altijd een volledige verzekering aan. Lees onze verzekeringsvoorwaarden hier of vraag het een van onze collega’s bij het huren van de steigers.

STALEN STEIGERS HUREN

Een beller is altijd sneller via 085 27 36 034. Maar het huren van steigers kan ook per mail naar sales@msrsteigerbouw.nl. Wij nemen altijd contact op voor levering om alles door te spreken, af te stemmen en te bevestigen. Uiteraard kun je bij spoedgevallen ook altijd op ons rekenen.

CONTACT

Steiger nodig? We helpen je graag verder. Een beller is altijd sneller, we staan je graag telefonisch te woord via 085 27 36 034. Maar ook onze mailbox wordt de gehele dag door uitgelezen en beantwoord. Mail naar sales@msrsteigerbouw.nl.

MSR Steigerbouw is samen met MSR Verhuur Den Haag gevestigd op industrieterrein Zichtenburg Kerketuinen Dekkershoek in Den Haag op de rand van Loosduinen. Den Haag is de grootste Nederlandse stad stad aan de Noordzee. We zijn dan ook enorm trots dat wij in deze mooie stad gevestigd zijn.