Autohoogwerker huren
in Utrecht?

Veilig werken op hoogte en tegelijkertijd geld verdienen door tijd te besparen. Je bereikt het door de inzet van autohoogwerkers. Of het nu gaat om een makkelijk of moeilijk bereikbare plaats, door het ruime aanbod aan hoogwerkers heeft MSR Verhuur altijd een oplossing op maat in de regio Utrecht.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschappen.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, generatoren en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

receptie, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, generatoren en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld de evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

autohoogwerker, msr verhuur

Autohoogwerker 13,90 mtr.

Gemakkelijk je materieel mee en veilig werken op hoogte met deze autohoogwerker INFRA.

autohoogwerker, msr verhuur

Autohoogwerker 20 mtr.

Autohoogwerker met uitschuifbare JIB. Geïsoleerde werkbak optioneel.

autohoogwerker, msr verhuur

Autohoogwerker 22 mtr.

Werkhoogte 22 mtr., variabele afstempeling, extra signaleringsverlichting voor veilig werken langs de weg en onderstel van Iveco.

productfoto, msr verhuur

Autohoogwerker 24 mtr.

Veilig werken op hoogte met deze autohoogwerker met een werkhoogte van 24 mtr.

autohoogwerker, msr verhuur

Autohoogwerker 28 mtr.

Autohoogwerker met een werkhoogte van maar liefst 28 mtr. en bestuurbaar met het B-rijbewijs.

AUTOHOOGWERKERS

autohoogwerker, msr verhuurAutohoogwerkers zijn hoogwerkers gemonteerd op een auto-onderstel. Een autohoogwerker huren in regio Utrecht kan tot een werkhoogte van 28 meter op vertoon van bezit van het B-rijbewijs. Een autohoogwerker is te huren in verschillende uitvoeringen; met telescoophoogwerker, knikarmhoogwerker, met uitschuifbare JIB en met geïsoleerde mast.

Een autohoogwerker is de ideale oplossing wanneer op meerdere plekken werk gedaan moet worden op hoogte. Doordat de hoogwerker zelf te vervoeren is, biedt het flexibiliteit plus je bespaart flink op transportkosten! Een ander voordeel is dat met het B-rijbewijs de hoogwerker al bestuurd kan worden.

We zien dat autohoogwerkers veel worden ingezet bij installatiewerk, kleine renovaties, schilderwerk, lekkages, infra zoals tramrails werkzaamheden, verlichting, reclame en/of signing, maar ook voor het snoeien van bomen en de bestrijding van de eikenprocessierups. Met zijn werkhoogte van 14 meter tot 28 meter en het feit dat hij gemakkelijk verplaatsbaar is en door iedereen te besturen met een rijbewijs is het een veelzijdige hoogwerker. De auto rijdt op diesel en de hoogwerker is zowel in diesel- of elektrische aandrijving te huren.

ZO HUUR JE EEN HOOGWERKER IN REGIO UTRECHT

PRIJZEN

In onze shop vind je per hoogwerker de bruto dag- en weekprijs excl. eventuele bijkomende kosten als verzekering, transport, milieutoeslag of reiniging. We komen graag in contact met je om een gerichte prijs te maken voor het werk. Ben je een bestaande klant? Vraag dan naar jouw klanttarief. Langere periodes huren? Ook daarvoor hanteren we speciale tarieven. Vraag onze collega’s van MSR Verhuur Culemborg naar de mogelijkheden.

HUREN BIJ MSR VERHUUR CULEMBORG

Een hoogwerker huren op ons filiaal in regio Utrecht doe je gemakkelijk en snel online of bel ons direct. We hebben op al onze filialen diverse hoogwerkers staan en door de inzet van onze eigen transportdienst schakelen we snel. Een hoogwerker huren in regio Utrecht bij MSR Verhuur biedt je de mogelijkheid om in veel gevallen zelfs al de volgende dag de machine op te halen of geleverd te krijgen.

VERVOER

Wij werken met een eigen transportdienst. Van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger. Dat maakt dat wij te allen tijde snel kunnen schakelen. Wanneer je hoogwerkers huurt in regio Utrecht, behoort levering op de gewenste locatie dan ook tot de mogelijkheden.

ADVIES

Werken met goed materieel vinden wij essentieel om kwaliteit te kunnen leveren. Om die reden werken wij altijd met nieuw en/of jong materieel en gereedschap. De juiste hoogwerker voor de juiste klus is tenslotte belangrijk. Wij vragen dan ook altijd door wanneer wij een aanvraag ontvangen. We kijken en denken mee en brengen kosteloos een vrijblijvend advies uit over de inzet van het juiste materieel. Of dit nu telefonisch, online of onsite is. Op ons kun je altijd rekenen.

VEILIGHEID

Veiligheid staat te allen tijde op nummer 1. We leveren daarom gekeurde en goed onderhouden machines. Uiteraard voldoen ze aan alle veiligheidseisen. Ons team informeert je bij afhaal of levering altijd over het werken met de machine. Zowel bij het afhalen op ons filiaal Culemborg als bij het leveren van de hoogwerker op locatie. Nog beter voorbereiden? Volg een van onze trainingen Bediener Hoogwerker, die wij jaarlijkse meerdere malen organiseren op een van onze filialen. Meer informatie hierover lees je hier. Ook hebben wij in onze verhuurvloot veiligheidsmiddelen als vesten en vallijnen.

BETROUWBAARHEID

Onze verhuurvloot bestaat alleen uit actuele hoogwerkers, die gekeurd en goed onderhouden worden door onze Technische Dienst. Dat betekent dat je altijd verzekerd bent van jong en goed onderhouden materieel wanneer je een hoogwerker huurt in regio Utrecht. Hiermee garanderen wij te allen tijde kwaliteit.

Bovendien zijn wij VCA gecertificeerd. En waar we ook nog eens ongelofelijk trots op zijn, in 2021 leveren en adviseren wij al 25 jaar aan onze klanten.

VERZEKERING

Bij verhuur van een of meer van onze hoogwerkers bieden wij altijd een volledige verzekering aan. Lees onze verzekeringsvoorwaarden hier of vraag het een van onze collega’s bij het huren van de hoogwerker(s) in filiaal Culemborg.

VEREISTEN

Veiligheid staat voorop. Niet alleen bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel, maar ook bij onze klanten. Het is echter geen vereiste om in het bezit te zijn van een certificaat voor het bedienen van hoogwerkers. Dit kan echter wel een vereiste zijn bij sommige opdrachtgevers. De arbeidsinspectie en verzekeraars eisen wel dat medewerkers voldoende zijn opgeleid in het veilig werken met hoogwerkers. Plus, de bediener moet minimaal 18 jaar of ouder zijn. Dit is de verantwoordelijkheid van de werkgever.

Werken met een veiligheidsharnas is ook niet verplicht op alle hoogwerkers. Wij adviseren in het kader van de veiligheid wel altijd om hiermee te werken. Veiligheidsharnassen zijn mee te huren wanneer je een hoogwerker huurt in regio Utrecht.

Veiligheid is een serieuze zaak. Daarom organiseren wij jaarlijkse diverse malen de trainingen Bediener Hoogwerker en Bediener Heftruck. Hiermee behalen de cursisten het officiële TuV certificaat, waarmee in geheel Europa gewerkt mag worden met alle actuele hoogwerkers.

RESERVEREN HOOGWERKERS

Online reserveer je gemakkelijk en snel het gewenste materieel. Wij nemen altijd contact op voor levering om alles door te spreken, af te stemmen en te bevestigen. Wij raden wel altijd aan om twee tot drie dagen vooraf aan levering de reservering te plaatsen zodat je verzekert bent van beschikbaarheid. Uiteraard kun je bij spoedgevallen altijd op ons rekenen.

CONTACT

receptie, msr verhuur

Hoogwerker huren? We helpen je graag verder. Een beller is altijd sneller, we staan je graag telefonisch te woord via 0345 530 416. Maar ook onze mailbox wordt de gehele dag door uitgelezen en beantwoord. Mail naar culemborg@msrverhuur.nl.

In de regio Utrecht vind je een van onze filialen in de stad Culemborg. Van een kleine handelsstad aan de Lek staat Culemborg nu bekend als gezellige stad van omvang met veel mogelijkheden en een rijke historie. Onze vestiging in Culemborg is gevestigd op bedrijventerrein Pavijen.