Bouwhekken huren
in Culemborg?

Het inrichten van een veilige werkplaats is de basis van ieder project. Bouwhekken dragen bij aan een veilige werkomgeving. Niet alleen hou je onbevoegden op afstand en zorg je ervoor dat medewerkers hun werk goed kunnen doen, maar je stelt ook materiaal en materieel veilig. Bij MSR Verhuur in Culemborg huur je de bouwhekken die nodig zijn voor het project.

Over MSR

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen.
Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, generatoren en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

receptie, msr verhuur
Kwaliteit
Al ons materieel en gereedschappen zijn gecontroleerd, gekeurd en goed onderhouden om de beste kwaliteit te garanderen.
Bereikbaar
In situaties waar adequaat en snel handelen essentieel is, kun je altijd op MSR Verhuur rekenen.
Transport
Onze chauffeurs bemannen onze eigen transportdienst van bakwagen tot bestelbus tot trekker met oplegger.

Ons assortiment

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriele gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, generatoren en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?
Bekijk ons volledig assortiment.

bouwhek, msr verhuur

Bouwhek

Bouwhek met voet en klem met een lengte van 3,50 meter.

Bouwhekzeil

Bouwhekzeil zwart, brandvertragend.

Bouwhek poortwiel

Poortwiel voor een bouwhek op locatie.

Bouwhek poortscharnier

Poortscharnier voor een bouwhek op locatie.

Bok

Een bok t.b.v. bouwhekken.

Opzetframe Nooduitgang

Opzetframe Nooduitgang voor bouwhekken.

Bouwhekken huren in Culemborg
Het inrichten van een veilige werkplaats is de basis van ieder project. Bouwhekken dragen bij aan een veilige werkomgeving. Ze worden ingezet op- en rondom bouwlocaties. Of dit nu op afgelegen locaties, steden of nieuwbouwterreinen is.

Bouwhekken hebben diverse functies. Met bouwhekken breng je duidelijke scheidingslijnen aan, je houdt onbevoegden op afstand, je maakt routes herkenbaar en ze zorgen ervoor dat medewerkers hun werk goed kunnen doen. En je stelt je materiaal en materieel veilig. Bouwhekken huren in Culemborg doe je gemakkelijk en snel bij MSR Verhuur Culemborg.

MSR Verhuur Culemborg
In de Betuwe vind je een van onze filialen in de stad Culemborg. Van een kleine handelsstad aan de Lek staat Culemborg nu bekend als gezellige stad van omvang met veel mogelijkheden en en rijke historie. Onze vestiging in Culemborg is gevestigd op bedrijventerrein Pavijen.