vrachtwagens, msr verhuur

VACATURE TRANSPORTPLANNER

Ga jij graag elke dag de uitdaging aan om de puzzel van het op tijd op de juiste plek krijgen van ons materieel bij onze klanten? Ben jij een echte transportplanner?

Bij MSR Verhuur in Ridderkerk zoeken we een Transportplanner (fulltime) voor onze eigen MSR Transportdienst die iedere dag opnieuw een zo gunstig mogelijke route weet uit te stippelen voor onze chauffeurs én klanten en zelfs tijdens de rit nog eventuele wijzigingen weet toe te passen in het voordeel van alle partijen.

Zo ziet je werkdag eruit;
Je bent verantwoordelijk voor de transportplanning van onze vrachtwagens en toiletservice. Daarmee ben je de spil in onze logistieke processen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het team. Je motiveert, geeft leiding aan de chauffeurs en weet bij te sturen waar nodig. Je houdt actief contact met collega’s en klanten als het gaat om de planning. En je zorgt voor de meest efficiënte routes zonder in te leveren op punctualiteit.

Jij…

 • Beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau en je bent technisch georiënteerd;
 • Kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen;
 • Beschikt over goede organisatorische, communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Bent commercieel, initiatiefrijk, zelfstandig en georganiseerd;
 • Zorgt dat het werk gedaan wordt;
 • Bent stressbestendig;
 • Weet van aanpakken.

Wij bieden jou…

 • Zelfstandigheid, afwisseling en verantwoordelijkheid;
 • Een enthousiaste en betrokken werkomgeving waarin we ook benieuwd zijn naar jouw ambities;
 • Mogelijkheden in een groeiende organisatie;
 • Reiskostenvergoeding afhankelijk van woon-werk afstand;
 • Vrijdagmiddagborrels;
 • Een marktconform salaris;
 • Een leuke en goede werkgever!

Interesse om ons team te versterken?
Solliciteer direct! Stuur jouw motivatie en CV naar werken@msrverhuur.nl.

Over MSR Verhuur

Al meer dan 25 jaar is MSR Verhuur uw totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel, machines, transportmiddelen en industriële gereedschappen. Wij leveren en verhuren onder andere diverse soorten hoogwerkersverreikersheftrucksruw terrein heftrucksgraafmachinesshovelsgrondverzetmachinestrilplatensite-carrierspalletwagensstapelaarstuingereedschapklimmaterieelsteigerbouwbouwliftenladderliftenhangbruginstallatieselektrisch (hand)gereedschapdiamant gereedschapcompressorenluchtgereedschapbouwplaatsinrichting, bouwplaatsbewaking, bouwhekkenrijplatenelektrische randapparatuurklimaatbeheersinggasheatersmeetapparatuurrioolcamera’sbetonbewerkingmobiele toilettentoiletunitsschaftwagensschaftunitskantoorunitsverticaal transportstroomgeneratorenlichtmastenverlichtingdiesel aggregatenbenzine aggregatenhybride aggregatenaanhangwagensautoambulanceinterne transportmiddelenschoonmaakmachinespompenpersoonlijke veiligheid en een breed aanbod in losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw, utiliteitsbouw, sloopbedrijven, offshore, beveiliging, installatietechniek, warehousing, industrie, gebouwbeheer, overheid, onderhoud- en renovatie, asbestverwijdering, en de evenementenbranche.

Tevens zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van trainingen, veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines en gereedschappen.

Dankzij onze eigen MSR Verhuur transportdienst, kunnen wij op praktisch iedere locatie in Nederland en België bezorgen en retourhalen. Daarnaast kunt u gehuurde materialen zelf afhalen en afleveren bij onze eigen MSR Verhuur vestigingen in Den Haag (2x), Ridderkerk, Spijkenisse en Culemborg.

Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hakhamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel!