steigerbouw, msr verhuur

VACATURE | PROJECTLEIDER STEIGERBOUW

Bouw jij mee aan de groei van onze afdeling Steigerbouw van MSR Verhuur? Wij zoeken een Projectleider Steigerbouw (fulltime).

Als Projectleider Steigerbouw ben jij….
…verantwoordelijk voor het van A tot Z begeleiden van onze steigerbouwprojecten, waarbij je in grote mate zelfstandig te werk gaat. Je zorgt voor goede werkopnames en calculaties in overleg met de klant. Vervolgens plan je de projecten samen met de planning in en zorg je voor goed verloop, zowel operationeel als financieel, van het project van begin tot einde.

Tijdens dit proces ben je bewust bezig met de veiligheid van onze projecten voor zowel onze medewerkers als die van de klant. Je stuurt op kwaliteit en bent actief bezig met volgen van de gemaakte afspraken. Zijn er tussentijdse wijzigingen? Jij zorgt voor de controle op het meer- en minderwerk.

Je bent het aanspreekpunt voor de teams, die jij onder je hoede hebt en motiveert ze om veilig te werken en kwaliteitswerk af te leveren. In samenwerking met de planning zorg je voor een goede projectadministratie om ook de financiële resultaten in de gaten te houden. Jullie bouwen de projecten samen.

Samengevat….
Als Projectleider Steigerbouw ga jij de volgende werkzaamheden uitvoeren:
• Opnemen, uitwerken en offreren van steigerwerken
• Opstarten en volgen van lopende projecten
• Je bent een spil in het de communicatie tussen de klant en
• Bewaken van de afgesproken planning en de kwaliteit van het te leveren werk

Jij…
• …hebt dezelfde passie voor ons vak als wij;
• …bent zelfstandig, flexibel en gaat planmatig te werk;
• ….bent in het bezit van VCA-VOL certificaat;
• .…je hebt bij voorkeur een steigerinspecteur certificaat;
• Klant- en servicegericht heb je ‘hoog’ staan;
• In bezit van rijbewijs B;
• ZZP-er? We komen graag met je in contact.

Wij bieden jou…
• zelfstandigheid, afwisseling en verantwoordelijkheid;
• een enthousiaste en betrokken werkomgeving in een ijzersterk team;
• vele mogelijkheden in een groeiende organisatie;
• auto van de zaak;
• een marktconform salaris.

Ook onderdeel zijn van ons ijzersterke team?
Solliciteer direct! Stuur jouw motivatie en CV naar werken@msrverhuur.nl.

Over MSR Verhuur
Al meer dan 25 jaar is MSR Verhuur jouw totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschap. Wij leveren en verhuren onder andere diverse soorten hoogwerkersverreikersheftrucksruw terrein heftrucksgraafmachinesshovelsgrondverzetmachinestrilplatensite-carrierspalletwagensstapelaarstuingereedschapklimmaterieelsteigerbouwbouwliftenladderliftenhangbruginstallatieselektrisch (hand)gereedschapdiamant gereedschapcompressorenluchtgereedschapbouwplaatsinrichting, bouwplaatsbewaking, bouwhekkenrijplatenelektrische randapparatuurklimaatbeheersinggasheatersmeetapparatuurrioolcamera’sbetonbewerkingmobiele toilettentoiletunitsschaftwagensschaftunitskantoorunitsverticaal transportstroomgeneratorenlichtmastenverlichtingdiesel aggregatenbenzine aggregatenhybride aggregatenaanhangwagensautoambulanceinterne transportmiddelenschoonmaakmachinespompenpersoonlijke veiligheid en een breed aanbod in losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw, utiliteitsbouw, sloopbedrijven, offshore, beveiliging, installatietechniek, warehousing, industrie, gebouwbeheer, overheid, onderhoud- en renovatie, asbestverwijdering, en de evenementenbranche.

Tevens zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van trainingen, veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van jouw machines en gereedschappen.

Dankzij onze eigen MSR Verhuur transportdienst, kunnen wij op praktisch iedere locatie in Nederland en België bezorgen en retourhalen. Daarnaast is het ook mogelijk gehuurde materialen zelf af te halen en af te leveren bij onze eigen MSR Verhuur vestigingen in Den Haag (2x), Ridderkerk, Spijkenisse en Culemborg.

Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hakhamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel!